AMT Servicii si Florin Saftoiu, performanta si profesionalism

AMT Servicii si Florin Saftoiu, performanta si profesionalismAi nevoie de serviciile specializate ale unui lichidator judiciar sau a unei firme cu experienta in acest domeniu? Daca da, expertul Florin Sfatoiu, alaturi de firma AMT Servicii iti ofera cele mai profesioniste servicii din domeniu. Numarul mare de cazuri rezolvate fac ca expertul Florin Sfatoiu si firma AMT Servicii sa fie un etalon al calitatii.

Ce este lichidarea judiciara?

Disparitia unei societati comerciale ca entitate economica, sociala si juridica se produce odata cu dizolvarea si lichidarea ei. Lichidarea este o consecinta a dizolvarii societatilor comerciale. Lichidarea judiciara este un ansamblu de operatiuni care au ca tinta terminarea operatiunilor comerciale aflate in curs la data dizolvarii unei societati. Operatiunile care fac obiectul lichidarii societatii sunt realizate de catre lichidatori. In faza aceasta, interventia instantelor de judecata au caracter exceptional. Lichidarea se face in interesul asociatiilor, personalitatea juridica subzista pentru nevoile lichidarii, iar lichidarea este obligatorie si nu facultativa. In faza de lichidare, obiectul si scopul societatii se modifica in concordanta cu finalitatea lichidarii, administratorii societatii fiind inlocuiti cu lichidatorii, care devin astfel organul de administrare al societatii in cauza.

Lichidarea bunurilor din averea debitorului se va efectua prin vanzare de catre lichidator, sub controlul judecatorului-sindic. Valorile mobiliare vor fi vandute in conditiile legii privind bursele de valori. Creantele vor fi platite, atat in cazul lichidarii unor bunuri din averea debitorului, cat si in cazul falimentului, in ordinea prevazuta de lege. Procedura de lichidare judiciara este inchisa prin aprobarea raportului final de catre judecatorul-sindic, atunci cand toate fondurile sau bunurile din averea debitorului vor fi distribuite si cand fondurile nereclamate vor fi depuse la banca.

Reorganizarea activitatii unei societati comerciale

Scopul procedurii de reorganizare este de a institui o procedura de plata a pasivului debitorului, in incetare de plati, prin reorganizarea intreprinderii si a activitatii acesteia sau prin lichidarea unor bunuri din averea lui pana la acoperirea pasivului. Acest lucru este de competenta tribunalului in jurisdictia careia se afla sediul debitorului, organele care o aplica fiind:

– Instantele judecatoresti;
– Judecatorul sindic;
– Administratorul;
– Lichidatorul;
– Adunarea si comitetul creditorilor.

Procedura incepe odata cu cererea introdusa la tribunal de catre debitori sau creditori, ori de Camera de Comert si Industrie Teritoriala. Este interzis administratorilor societatii AMT Servicii si Florin Saftoiu, performanta si profesionalism1comerciale sa instraineze, fara acordul judecatorului-sindic, actiunile sau partile lor sociale detinute la debitorul care face obiectul acestei proceduri. Lichidarea bunurilor din averea debitorului va fi efectuata prin vanzare de catre lichidator, sub controlul judecatorului-sindic. Creantele vor fi platite, atat in cazul lichidarii unor bunuri din averea debitorului, cat si in cazul falimentului, in ordinea prevazuta de lege. Dupa ce judecatorul-sindic aproba raportul final al lichidatorului, acesta va trebui sa faca distribuirea finala a tuturor fondurilor din averea debitorului.

Apeland la serviciile oferite de expertul in lichidari judiciare Florin Sfatoiu alaturi de firma AMT Servicii vei avea garantia unor servicii indeplinite in cel mai profesional mod. Rezultatele exceptionale obtinute propulseaza  AMT Servicii in topul firmelor ce au ca obiect de activitate si lichidarea judiciara.

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate, opteaza pentru lichidator judiciar Florin Saftoiu AMT Servicii. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile AMT Servicii? Suna la numarul 0251-415.330 sau trimite un e-mail pe adresa office@amtservicii.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.