Andare Grup – liderul constructiilor rezistente

Vrei sa iti renovezi casa si ai nevoie de ajutorul unui specialist in domeniu ? Te-ai saturat de acoperisul tau cel vechi si te-ai gandit sa faci o renovare ? Nu stii la cine sa apelezi pentru intarirea structurii de rezistenta a acoperisului ori pentru inlocuirea tiglei metalice ? Ai o mansarda pe care nu ai folosit-o niciodata si te-ai gandit sa o renovezi si sa o reamenajezi pentru a castiga spatiu ? Nicio problema, compania Andare Grup din Ploiesti iti vine in ajutor !Andare grup

Cu o vasta experienta in domeniul constructiilor din Romania, firma ploiesteana iti ofera numeroase servicii din acest domeniu, la standarde ridicate de calitate. In plus, Andare Grup are incheiate contracte de parteneriat cu numeroase companii renumite pe plan mondial, printre care si Lindab (producator de tigla), Rehau (producator de termopane), Velux (producator de ferestre pentru mansarda) si Blum (producator de accesorii diverse din PAL).

Acoperisul tau este vechi sau fisurat in anumite locuri ? Te-ai gandit sa inlocuiesti tigla clasica cu noile produse existente acum pe piata, mai rezistente, mai fiabile si mult mai durabile ? In toate aceste cazuri, arunca o privire peste oferta completa a companiei ploiestene Andare Grup, firma cu experienta in domeniul reparatiei de acoperisuri . Specialistii  Andare Grup sunt gata sa iti ofere ajutorul care iti este necesar , fie ca este vorba despre intarirea structurii de rezistenta a acoperisului, fie la montarea tiglei metalice sau din ceramica.

Echipele de lucru ale firmei ploiestene Andare Grup iti pot realiza lucrari de de reparatii la acoperisurile din tabla faltuita, dar si degivrari pentru acoperisuri (sisteme de incalzire pentru prevenirea formarii ghetii atat pe invelitoare, cat si pe sistemul de jgheaburi).  Lucrand doar cu echipamente si utilaje moderne, de ultima generatie, folosind materiale de calitate, profesionistii Andare Grup iti garanteaza intotdeauna rezistenta si durabilitatea acoperisurilor realizate.

Printre celelalte produse furnizate de catre firma Andare Grup se numara sistemele de parazapezi profesionale, dar si sistemele de panouri solare (acestea fiindu-ti oferite la cele mai bune preturi de pe piata, ca urmare a parteneriatului pe care Andare Grup il are incheiat cu compania Velux).  Mai mult, societare Andare Grup are pentru tine in oferta sa si servicii de renovari case, acestea fiind efectuate in cel mai scurt timp, respectand intocmai cererile si specificatiile tale.

Si tot la Andare Grup poti apela cu incredere ori de cate ori ti-ai propus sa iti reamenajezi mansarda, sa o redimensionezi sau sa o modernizezi. Specialistii Andare Grup stiu sa iti reamenajeze intr-un mod inedit mansarda, montandu-ti numeroase ferestre in locatii atent alese ce vor conferi spatiului luminozitate si stil.andare grup 1

De ce sa nu profiti acum de oferta de nerefuzat a companiei ploiestene Andare Grup ? Alege cel mai bun partener de pe piata pentru lucrari de reparatie ale acoperisurilor si pentru renovarea casei tale ! Alege calitatea garantata de un profesionist in domeniul constructiilor ! Alege Andare Grup !

Contact:

Judeţ: Prahova
Localitate: Ploiești
Adresa: Str. Valeni nr. 52
Telefon: 0749 140 007
0724 332 984
0723 880 631
Fax: 0244 521 337

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.