Antares Consult, un partener ideal in afaceri

Antares Consult, un partener ideal in afaceriEsti in cautarea unor servicii de interpretariat de foarte buna calitate, deoarece ai o intalnire de afaceri de care depinde cariera ta, intalnire care se refera la potentiali investitori straini? Problema, in acest caz, este ca nici tu nu intelegi o alta limba straina decat engleza sau germana, dar nici partenerii tai nu sunt initiati si nu cunosc deloc limba romana! Ce este de facut in acest caz? Foarte simplu! Pentru a nu rata o astfel de oportunitate, care s-ar putea sa nu se mai iveasca prea curand, mai ales acum pe timp de criza, cel mai indicat este sa apelezi la o firma care presteaza servicii de interpretariat. Acest interpretariat poate fi consecutiv sau simultan, depinde care serviciu iti este mai mult de folos.

Dar, unde gasesti tu o astfel de firma? In Bucuresti. Este vorba despre Antares Consult, care este o companie cu sediul in capitala si isi desfasoara activitatea, de zi cu zi, traducand. Dorinta acestei companii este de a sustine firmele din Romania si de a le ajuta sa se dezvolte si sa lege relatii de colaborare stransa cu mari firme din exterior.

Deci, Antares Consult iti ofera servicii de traducere specializata, indiferent de domeniu, totul la un pret avantajos pe care nu-l vei putea refuza.

Interpretariatul, o noua arta in realatiile interumane

Stiai ca in toata lumea exista aproximativ 7.000 de limbi vorbite la ora actuala? Nu se cunoaste cu exactitate cate, insa un lucru este cert, sunt foarte multe si este imposibil unui om sa le invete pe toate de-a lungul vietii.

Exista insa persoane care au un dar aparte, invata cu usurinta limbile straine si asimileaza 2, 3, 4 sau chiar mai multe, vorbindu-le la perfectie. Astfel de oameni se fac adesea traducatori sau interpreti. La ora actuala este mare nevoie de interpreti, deoarece se incearca adesea sa se consolideze relatiile dintre diferite state prin incheierea de contracte de afaceri.

Deci, pana la urma ce este interpretariatul? Este vorba despre mijlocirea comunicarii verbale intre doua sau chiar mai multe persoane care vorbesc limbi diferite. Interpretul asculta ambele tabere, preia mesajul potrivit si-l traduce cat mai corect, redandu-l cu acuratete si nedenaturandu-l.

Serviciile de interpretariat se pot petrece simultan, adica in timp real, interpretul tinand efectiv ritmul cu vorbitorii. Acest serviciu este foarte dificil si solicita foarte mult interpretul, de aceea nici nu poate fi vorba mai mult de 40 de minute de traduceri consecutive.

Mai exista, de asemenea, si interpretariatul consecutiv. Interpretul asculta o parte, apoi dupa ce aceasta termina de vorbit traduce, apoi asculta partea cealalta si traduce din nou.

Unde se foloseste interpretariatul? Cel mai adesea la intalniri de afaceri, la conferinte, la o discutie intr-o limba straina, dar si la semnarea actelor.

Antares Consult, specialistii de care ai nevoie pentru interpretariat

O firma ce presteaza servicii de interpretariat de buna calitate este si Antares Consult din Bucuresti.Group of business people. Isolated over white background

De ce sa apelezi la Antares Consult? Deoarece pentru aceasta companie clientul are prioritate. Echipa Antares Consult prezinta flexibilitate si se adapteaza tuturor cerintelor clientilor sai.

Una din regulile firmei este confidentialitatea. In orice situatie, Antares Consult da dovada de profesionalism si de promptitudine, gasind cele mai bune solutii pentru toata lumea.

Daca esti in cautare de calitate, apeleaza si tu la servicii interpretariat Antares Consult. Pentru informatii suplimentare despre firma si serviciile Antares Consult, suna la numarul 0729-077-004 sau trimite un e-mail pe adresa georgiana.rotaru@antaresconsult.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.