April 13, 2024
Casa si Gradina Constructii

Un antreprenor general in constructii este absolut necesar pentru un proiect de succes

  • ianuarie 21, 2019
  • 3 min read
Un antreprenor general in constructii este absolut necesar pentru un proiect de succes

Nu multi stiu care este rolul unui antreprenor general in constructii , cu toate ca acesta este o piesa foarte importanta in orice fel de proiect de constructii. Rolul acestui antreprenor este acela de a fi raspunzator pentru executarea intregii lucrari in baza contractului de antrepriza convenit cu beneficiarul.

Altfel spus, antreprenorul general este cel care se asigura ca ideile tale sunt puse in practica, fiind cel care raspunde de toate aspectele privind executarea intregii lucrari.

Un antreprenor general in construnctii este partenerul de afaceri de care aveti nevoie!

Pentru ca proiectul tau de viitor sa fie pus in practica,  acesta trebuie neaparat sa fie bine organizat si foarte bine gandit, de la fiecare detaliu aparent nesimnificativ pana la lucrurile majore . Colaborand cu noi, sarcinile tale se reduc considerabil, lasandu-ti mai mult timp pentru a da frau liber imaginatiei  si, in acelasi timp, ideile tale vor incepe sa prinda contur in plan real.

Echipa noastra de profesionisti este formata din : manageri de proiecte in constructii, ingineri, arhitecti si specialisti financiari. Astfel, noi  lucram impreuna pentru livrarea proiectelor la timp si in parametri de calitate optimi. Unul dintre cele mai importante aspecte si una dintre cele mai grele sarcini pe o piata dinamica si precara a fortei de munca specializate este coordonarea tehnica a echipei de muncitori. Compania noastra exceleaza la acest capitol, reusind sa realizeze proiecte complexe in cel mai eficient mod posibil.

In acelasi timp in care proiectul tau incepe sa prinda contur, resursele bugetare necesare pentru sustinerea si finalizarea acestuia fara intarziere sunt asigurate de echipa noastra de specialisti financiari, echipa ce are o vasta experienta in domeniu.

Totodata, la capitolul utilaje compania noastra este foarte bine dotata cu cele mai noi echipamente profesionale de pe piata, ceea ce se imbina armonios cu personalul complex de peste 100 de oameni pregatiti in domeniu.

Antreprenor general in constructii pentru cele mai ambitioase proiecte

Avand o vasta experienta in domeniu, experienta acumulata in decursul a 13 ani de proiectare si executie pe piata de constructii din Romania, compania noastra garanteaza ducerea la bun sfarsit a proiectelor ce implica lucrari cu grad de complexitate marit. Cum multe cladiri importante din tara au fost gandite cu ajutorul companiei noastre, se poate observa atentia noastra asupra detaliilor, designul inovativ si rezistenta acestora.

Pentru noi nimic nu este imposibil de realizat si noi reusim sa indeplinim toate dorintele clientilor, oricat de complexe ar fi acestea. Asadar, apelati la noi oricand aveti nevoie de serviciile unei echipe de specialisti .

Respectam cu seriozitate toate normele legale deoarece siguranta ocupa un loc prioritar.

Aveti nevoie de specialisti pentru ridicarea unui centru comercial, a unui spatiu destinat birourilor, ansambluri rezidentiale sau a unui spatiu expozitional? Apelati la noi!

Echipa noastra mizeaza pe eficientizarea lucrarilor de la stadiul de proiect la cel de predare la cheie, cautand mereu idei creative care sa imbine simtul estetic cu cel practic.

Cele mai bune solutii in materie de antreprenoriat general in constructii le gasiti doar la noi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.