Electroglobal – aparataj de joasa tensiune

Nu putem stapani niciun lucru daca nu ii cunoastem originile. Este una dintre multele “mici” vorbe de duh al carei autor a ramas necunoscut. Curentul electric a fost una dintre acele realizari care a schimbat cu totul directia in care s-a indreptat omenirea. Nu putem concepe in zilele noastre lipsa lui. In momentele in care o defectiune duce la intreruperea curentului electric ne face sa realizam importanta lui vitala in toate conjucturile in care ne petrecem timpul.

aparataj

Curentul electric insa potate produce accidente, mai usoare sau mai grave atunci cand utilizarea instalatiilor electrice este necorespunzatoare sau daca acestea prezinta defectiuni. Trecerea curentului electric prin corpul uman are efecte ce depind de intensitatea acestuia si de impedanta pielii umane. Curentul electric maxim admis sa treaca prin corpul uman fara sa aiba consecinte asupra lui este de 10mA curent alternativ si 50mA curent continuu. Tot ce este peste aceste valori produce contracturi musculare, dificultati respiratorii, tulburari de ritm cardiac si chiar moartea.

Scopul aparatajului de joasa tensiune este de a controla si proteja reteaua de curent de joasa tensiune. In cadrul acestui aparataj de joasa tensiune intra mai multe elemente dintre care : prize, contactoare, relee, tablouri electrice, etc.

Pentru a ne proteja si mai ales pentru a avea circuite de curent electric fara sa avem probleme la Electroglobal Cluj Napoca gasim tot ce avem nevoie in domeniul aparatajului de joasa tensiune. Acesta se adreseaza sectorului tertiar, industrial si civil si este un aparataj de joasa tensiune al celor mai important producatori din Euopa.

Electroglobal Cluj Napoca va pune la dispozitie aparate de joasa tensiune folosite pentru comanda si protectia circuitelor electrice prin care se transporta curent de joasa tensiune, precum :

  • Aparataj modular de joasa tensiune
  • Aparataj industrial de joasa tensiune
  • Sisteme de bare de distributie

Calitatea acestui aparataj de joasa tensiune este una dintre caracteristicile care stau la baza diferitelor functii si ofera solutiile viabile  in orice problema care poate sa apara in utilizarea unui circuit electric. Astfel ca prin achizitionarea unora dintre aceste aparate aveti asigurata:

  • Intreruperea automata a curentului electric
  • Comutarea
  • Descarcarea de supratensiuni
  • Separarea de sarcina si de siguranta
  • Comanda
  • Semnalizare

In acelasi context si avand la baza asigurarea trecerii energiei electrice de la transformatori la consumatori, la Electroglobal aveti la dispozitie si sistemele de bare de distributie necesare pentru a controla si porteja in mod eficient sistemul electric.

aparataj 1

Este imperios necesar sa va precizez ca acest aparataj de joasa tensiune comercializat de catre firma Electroglobal din Cluj Napoca se adreseaza integratorilor de sistem si tablotierilor, antreprenorilor si instalatorilor pentru obiective industriale si comerciale dar si clientilor finali industriali sau celor ce au in proprietate cladiri comerciale. Deasemenea puteti beneficia, in cadrul ofertei firmei si de operatiuni de mentananta si modernizare prin solutii de inalt grad calitativ si operational, indiferent de solutia aplicata.

Este o decizie usor de luat in ceea ce va priveste avand in vedere ca o sa gasiti aici tot ce aveti nevoie in domeniul aparatajului de joasa tensiune si ceea ce este si mai important o sa gasiti specialisti care au solutii pentru cerintele dumneavoastra.

Articole de interes puteti rasfoi si aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.