Augustinian: Piscine prefabricate pentru confortul casei tale

Chiar daca vara pe meleagurile noastre nu este cea mai torida, sau nu la fel de calduroasa precum si-ar dori multi dintre noi, o baie in piscina este oricand binevenita. Dar daca piscina ar fi chiar la dumneavoastra acasa? Desigur in acest mod puteti evita aglomeratia de la piscinele publice si de la stranduri si nu in ultimul rand puteti avea confortul si relaxarea dorita chiar in curtea casei, la un pas de dormitor sau bucatarie. Acum totul este posibil, pentru ca puteti sa va construiti cu usurinta o piscina pe propriul plac, apeland la serviciile de specialitate Augustinian.

augustinian.Chiar daca acum cativa ani, posibilitatea construirii unei piscine personale parea un lucru de nerealizat, acum preturile au scazut, iar daca va doriti o mica extravaganta puteti sa urmati sfaturile profesionistilor pentru a schimba ceea ce pana acum intelegeati prin confortul casei dumneavoastra. Desigur, nu discutam doar despre constructia unei piscine personale, pentru ca, de ce nu, o afacere in acest domeniu poate fi extrem de profitabila, multi dintre noi alegand comoditatea unei piscine in schimbul litoralului romanesc, din considerente financiare si de gust.

Dar inainte de toate trebuie sa apelati la consultanta profesionista pentru ca amenajarea si construirea sau achizitionarea unei piscine presupune mult mai multe lucruri decat va puteti imagina. Realizarea unei piscine ca la carte impreuna cu toate facilitatile arondate presupune experienta in domeniu si aparatura de specialitate. Toate acestea sunt acum oferite de Augustinian. Augustinian este o companie cu sediul in Iasi si care ofera servicii constructii / vanzare piscine. Piscinele sunt construite de beton, sau sunt prefabricate, iar pentru o piscina o sa aveti nevoie de: sistem de filtrare, sistem de iluminare, sistem de tratare a apei din bazin si finisarea marginii superioare a bazinului.

Piscinele prefabricate pot fi varianta cea mai potrivita, oferinta durata crescuta, rezistenta si nu in ultimul rand aspect uluitor. Practic, piscinele prefabricate presupun realizarea sapaturii in prealabil unde urmeaza a fi amplasate piscina din fibra de sticla. Apoi, cuva prefabricata a piscinei se va monta pe infrastructura deja creata. Desigur, indiferent de proiectul stabilit, va trebui sa amenajati si o camera tehnica care va trebui sa aiba: canalizare, alimentare cu apa si curent – in aceasta camera se vor adaposti echipamentele de automatizare ale piscinei.

Dupa cum va puteti da seama deja, crearea piscinelor prefabricate presupune un mic santier pentru ca infrastructura, goapa propriu-zisa, trebuie realizata cu aparatura de specialitate si de oameni profesionisti. Augustinian ofera toate acestea la un pret avantajos si in functie de proiectul stabilit initial de comun acord. De aceea, daca doriti o astfel de piscina, luati legatura cu echipa noastra si cereti consultanta pentru gasirea solutiilor optime. Apoi se va trece la realizarea proiectului si a planului de executie. Dupa aceste etape, constructia piscinei se va realiza in cel mai scurt timp, iar dumneavoastra o sa va puteti bucura de piscina mult dorita.

Pentru mai multe detalii legate de piscinele oferite, de pretul acestora, de personalul Augustinian dar si despre modul de lucru si executie al diverselor piscine, folositi datele de contact de mai jos, sau accesati site-ul official al companiei noastre.
Augustinian – contact:

Iasi, Bvld. Dacia 9, Bloc DA7 / 3, IS – 700425
CIF RO 15541268, CUI J12/1751/2003

Telefon: +40 (0) 332 815 273
Fax: +40 (0) 332 815 273
Mobil: +40 (0) 751 867 555
Email: office@piscine-saune.com

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro.

Puteti citi si alte articole interesante aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.