Augustinian – piscine, saune si solare de nota 10 !

Compania Augustinian din Iasi va ofera cea mai complexa gama de piscine, saune si solare, realizate la standarde ridicate de calitate si comercializate la cele mai mici preturi de pe piata.

Firma colaboreaza cu companii recunoscute pe piata internationala, de unde va poate furniza piese de schimb si accesorii originale.

Specialistii Augustinian sunt responsabili, dedicati si mereu gata sa va ofere cele mai bune solutii pentru proiectele dumneavoastra, dar si consultanta de care aveti nevoie.Augustinian

De asemenea, pentru cei interesati, compania ofera servicii de intretinere a piscinelor, cu cele mai performante utilaje din domeniu si produse de curatare speciale.

Augustinian are tot timpul grija de clientii si partenerii sai de afaceri, carora le ofera solutii practice, tehnologii eficiente, echipamente moderne si de calitate, dar si livrari rapide.

Pentru ca este o firma care se respecta, Augustinian pune pe primul loc calitatea produselor oferite, serviciile puse la dispozitia clientilor fiind comparabile cu cele europene.

Un loc important in oferta companiei il ocupa piscinele, acestea fiind comercializate intr-o gama variata de modele si forme.

Piscina, produsul de lux ce iti confera atat relaxare cat si confort, poate fi achizitionata de la Augustinian la cele mai bune preturi de pe piata.

Augustinian 1Fie ca sunt fabricat din beton sau din prefabricate, piscinele necesita anumiti pasi de intretinere, atat din punctul de vedere al instalatiilor, cat si in ceea ce priveste apa.

Pentru ca o piscina sa fie functionala, avem nevoie de un sistem de filtrare, de un sistem de iluminare subacvatica, de un sistem de tratare a apei din bazin, dar si de finisarea corespunzatoare a marginii superioare a bazinului.

Specialistii Augustinian comercializeaza piscine la care hidroizolatia se realizeaza prin placare cu ceramica.

Piscinele din beton sunt considerate a fi cele mai elegante, dar in acelasi timp si cele mai costisitoare. Si asta atat din cauza cuvei din beton, ce trebuie sa fie realizata perfect din punct de vedere al finisarilor si planeitatilor, cat si din punct de vedere al hidroizolatiei, ce se executa prin tencuirea cu un mortar special impermeabilizat. Pentru finisarea piscinei, Augustinian opteaza pentru varianta placarilor cu placute ceramice sau din sticla, ce ii confera acesteia un aspect elegant si rafinat.

Piscinele prefabricate se realizeaza mult mai usor, comparativ cu piscinele din beton, pentru montarea acestora fiind nevoie doar de sapaturile necesare implementarii cuvei din fibra de sticla a piscinei. Practic, cuva prefabricata se monteaza pe infrastructura minimala adecvata.Augustinian 2

Fie ca optati pentru o piscina din beton ori o piscina din prefabricate, trebuie sa tineti cont va mai aveti nevoie si de o camera tehnica.

Aceasta va servi drept adapost pentru toate utilajele si echipamentele de automatizare ale piscinei alese.

La randul sau, camera tehnica trebuie sa fie prevazuta cu sistem de alimentare cu apa, canalizare si alimentare cu curent electric, puterea acestuia fiind aleasa in functie de consumurile totale ale echipamentelor aferente piscinei.

Piscinele comercializate de firma Augustinian din Iasi sunt fiabile, calitative, cu finisaje speciale.

Alege confortul si relaxarea totala, alege din gama variata de piscine comercializate de compania Augustinian !

Citeste alte materiale interesante, aici !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.