Automatizari acces auto de la ProTehnicus

Automatizari-acces-auto-TFnVJMajoritatea marilor companii sau chiar si a firmelor mai mici permit accesul autovehiculelor in incinta lor, insa, de cele mai multe ori, singura metoda de securitate aflata la intrare este asigurata de catre agentul de paza. Oricat de competent ar fi, unui agent de paza ii poate fi aproape imposibil sa opreasca un autovehicul in cazurile in care observa neregularitati. Din aceasta cauza, compania ProTehnicus va recomanda instalarea unui sistem de automatizare pentru acces auto.

Sistemele de automatizare pentru acces auto nu sunt adresate doar institutiilor, ci si spatiilor rezidentiale, fiind una dintre cele mai bune metode de asigurare a sigurantei.

Care sunt avantajele sistemelor de automatizare pentru acces auto de la ProTehnicus?

In primul rand, sistemele de automatizare au ca scop restrictionarea accesului autovehiculelor neautorizate in incinta firmei tale sau in zone in care accesul este limitat. Astfel, aceste sisteme pot fi instalate in spatii industriale sau rezidentiale, dar si in spatii de genul parcarilor cu plata. Prin urmare, te vei putea simti in deplina siguranta fie ca esti acasa, la birou sau iti petreci timpul liber in oras.

In al doilea rand, sistemele de automatizare pentru acces auto de la ProTehnicus sunt foarte usor de instalat si de intretinut, fiind la indemana oricui. Acestea pot avea forma unor bariere de acces auto si pot fi actionate atat in regim manual, cat si automat. Activarea comenzilor se va face prin intermediul unei telecomenzi, insa sistemele de automatizare pentru acces auto pot fi activate si in regim manual, in cazul in care sursa electrica nu functioneaza la momentul respectiv.

Mai mult decat atat, sistemele de automatizare pentru acces auto de la ProTehnicus nu necesita eforturi speciale pentru intretinere, singura cerinta pentru o functionare optima fiind mentinerea cailor de miscare curate.

In cei peste 10 ani de la infiintare, compania ProTehnicus a acumulat indeajuns de multa experienta incat sa poate fi inclusa printre cele mai bune firme din domeniu. Obiectivul principal al  firmei ProTehnicus este oferirea unor solutii complete atat in domeniul rezistential, cat si industrial, pentru a le asigura clientilor sai cresterea standardelor de viata. Serviciile si produsele oferite de ProTehnicus sunt caracterizate prin profesionalism si sunt superioare din punct de vedere calitativ. De-a lungul timpului, compania ProTehnicus a ajuns sa fie printre preferatele clientilor, datorita bunei comunicari sustinute cu acestia dar si pentru gama larga de lucrari executate in mod ireprosabil.  Pe langa sistemele de automatizare pentru acces auto, firma va ofera sit rape de fum, cupolete iluminat, cupolete vetnilatie, luminatoare, sisteme de alarma, sisteme de avertizare incendiu, trape de fum, sisteme de supraveghere video si altele.

Simte-te mereu in siguranta apeland la sistemele de automatizare acces auto ProTehnicus! Pentru a studia gama larga de servicii si produse oferite de compania ProTehnicus sau pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi utilizand informatiile de mai jos:

ProTehnicus SRL :

Adresa: Romania, Galati, Str. Odobesti, nr. 1 bis
Tel./fax: +40 236 495 520
Mobil: +40 721 254 366

Adresa de e-mail : office@protehnicus.ro

   In momentul in care vei contacta compania ProTehnicus, nu uita sa mentionezi ca ai gasit firma prin intermediul site-ului www.zoom-biz.ro pentru a beneficia de cele mai bune preturi!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.