Axa Service, complexitate si calitate in instalatiile de ridicat!

pod rulantIn momentul in care dispui de suprafete interioare (hale, ateliere, magazii) şi exterioare (depozite) de orice forme geometrice, automat ai nevoie de un transport cat mai facil al sarcinilor (diferite materiale, produse, masinarii). Daca aceste echipamente de transport (mutare, ridicare) ocupa cat mai putin spatiu, cu atat mai bine, intrucat economia de spatiu este una dintre caracteristicile principale in industrie si comert. O companie din Romania, cu o vasta experienta in domeniu, care va poate ajuta in acest sens este Axa Service din Bucuresti. Aceasta va vine in ajutor cu unul dintre podurile rulante OMIS comercializate la cele mai competitive preturi.

Podurile rulante Axa Service sunt masini de ridicat complexe care dispun de unul sau mai multe mecanisme cu ajutorul carora efectuează miscarile de deplasare a sarcinilor. Podurile rulante se deplaseaza pe cai de rulare situate la inaltime. Se executa pentru o gama extrem de variata de sarcini si deschideri si se pot utiliza in hale de producție de orice natura sau depozite acoperite sau deschise, neocupand spatiu la sol. Proiectarea si executia podurilor rulante Axa Service respectă prescripțiile tehnice ISCIR (inca din 1996 firma din Bucuresti a primit autorizatia) in vigoare si sunt dotate cu toate componentele de securitate aplicabile acestui tip de masini de ridicat. Designul (proiectarea), dar si executia propriu-zisa a acestor produse respecta intocmai normele tehnice, fiindu-le incorporate diferite componente de securitate speciale pentru podurile rulante. Ele se comporta excelent cand sunt in functiune, iar transportul este sigur si prudent.

Din gama de poduri rulante comercializate de firma Axa Service fac parte:

Poduri rulante monogrinda: 

– usor de suspendat de constructii existente.

– traversare fara stalpi de sustinere, chiar si peste latimi mari de hala.

– solicitare mica a constructiei halei.

– podurile rulante monogrinda suspendate se executa pentru deschideri de pana la 24 m.

– sarcina utila a podului poate atinge 12,5 tone sau mai mult, in functie de deschiderea sa.

– podurile rulante sunt dotate cu electro-palane cu lant sau cu cablu, in functie de cerintele tehnice de exploatare, si au una sau două viteze de ridicare.

Poduri rulante bigrinda, caraterizate de: 

– geometrie sigura la asamblare

– raport exact definit intre deschidere si ampatament

– comportament exceptional la deplasare pod si astfel transport sigur si prudent

– podurile rulante bigrinda sunt poduri rezemate, cu actionare electromecanica si se executa pentru sarcini utile, deschideri, inaltimi de ridicare, viteze de lucru, grupe de clasificare, mediu de functionare, etc. conform cerintelor clientului.

– sarcina utila a podurilor poate atinge 400 t.

– podurile rulante bigrinda pot fi dotate cu mecanism de ridicare propriu sau cu electropalan cu cablu, in functie de cerintele tehnice de exploatare, si au una sau doua viteze de ridicare. Se poate oferi si solutia de variatie continua sau in trepte a vitezei de ridicare.

– podurile rulante bigrinda pot fi dotate cu dispozitive de ridicare atasate in carlig:

– graifer

– electromagnet

– traversa fixa sau rotitoare cu carlige

– traversa fixa sau rotitoare cu electromagneti

Printre serviciile dedicate acestor poduri rulante oferite de Axa Service se numara:

– reparatii poduri rulante

– intretinere poduri rulante

– adaptare radiocomenzi poduri rulante

– contract de montare/demontare poduri rulante

Date de contact:

B-dul Basarabia, Nr. 256,

sector 3, Bucuresti

Telefon: +40 216 367 948

              +40 749 217 981

Fax:      +40 318 155 176

Email: office@axaservice.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.