Bela Auto – Anvelopele tale 4x4x4 anotimpuri

Bigger is better. Mai mare este mult mai bine, mai sus, mai tare si mai misto. Asta daca sunteti fericitul posesor al unui autoturism 4×4. Atunci sunteti proclamat automat regele soselelor. Lumea se vede altfel de sus, de pe tronul unui asemenea “regat”. Fie ca sunteti pe coasta Dalmata, pe Transalpina, participati la Paris-Dakar sau ati ajuns doar pana la Mamaia, placerea de a conduce un 4×4 creaza dependenta. Iar sentimentul de siguranta pe care ti-l ofera o astfel de “bestie” este depasit doar de camioane. Insa costurile de mentenanta ale unei masini 4×4 sunt pe masura satisfactiilor pe care le ofera si a placerii condusului. Adica sensibil mai mari, in comparatie cu celelalte masini, de la benzina pe care o mananca pana la cauciucurile cu care este incaltata. Pentru o marca premium, un set de cauciucuri de iarna poate ajunge si pana la 2500 de euro. Practic, daca ar fi sa va schimbati cauciucurile in fiecare an (si nu prea aveti de ales, din cauza legislatiei) ar trebui sa va revizuiti bugetul, adaugandu-i anual suma mai sus mentionata. Nemaivorbind ca nu sunt singurii bani pe care ii scoateti din buzunar pentru o astfel de masina. Bineinteles ca solutiile nu au intarziat sa apara, producatorii de anvelope venind in ajutorul posesorilor de 4×4 cu cauciucuri pentru toate cele 4 anotimpuri, iar furnizorii s-au inghesuit sa le comercializeze doritorilor.

Bela AutoPe numele ei de “fata frumoasa” Bela Auto, firma are ca principal obiect de activitate vanzarea de echipamente si piese auto, cu sediul in Stefanestii de Jos, judetul Ilfov. Categoria principala a produselor comercializate este reprezentata de anvelope pentru turisme, motociclete, atv-uri, utilaje agricole, camioane, camionete, utilaje industriale si nu in ultimul rand, masini 4×4.

In acelasi timp sunt si comercianti de succes pentru: produsele de curatat autoturisme marca Flowey, pentru uleiurile Lubrifin, Mobil si Total. De asemenea, in oferta lor mai gasiti diverse accesorii auto, jante pentru utilaje agricole, camioane, turisme si autoturisme 4×4. Toate aceste produse pe care le pun in vanzare sunt echipamente si piese auto ce provin de la cei mai buni producatori din domeniu.

Daca sunteti fericitul posesor al unui 4×4 va recomandam sa incercati anvelopele all season de la Bela Auto, dintr-o lista de peste 28 de marci: Bridgestone, Michelin, Pirelli, Dunlop, Continental, Good Year, Aurora, Sava, Cooper Tires, Matador, Barum, America’s Tire s. a. Una dintre marci trebuie sa fie pe gustul dumneavoastra. Echipata corespunzator cu anvelopele 4×4 all season, masina dumneavoastra se va simti mult mai bine, iar ulterior si portofelul. Impreuna, vor face fata cu brio oricarei alte provocari. Din grija atat pentru masina, cat si pentru banii dumneavoastra, firma Bela Auto va pune la dispozitie caciucuri de calitate, care sa va plimbe tot anul. Incercati-le, atat vara cat si iarna, fara a mai trece pe la bancomat sa scoateti 4×4 salarii medii pentru a va incalta apoi masina la un service. Cu 4×4 all season, va bucurati de cauciucuri bune tot anul.

Compania: Bela Auto
Ţara: Romania
Judeţ: Ilfov
Localitate: Ştefăneştii de Jos
Adresa: Sos. Stefanesti nr.15
Telefon: 021 313 1270 | 0724 421 709 | 0740 192 350
Fax: 021 313 1270

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.