Bios Natura – produse naturiste pe baza de echinaceea

Un studiu realizat in anul 2007echinaceea de catre Universitatea din Connecticut a concluzionat faptul ca produsele pe baza de echinaceea reduc sansele de a cadea prada racelii, precum si durata acesteia cu o medie de 2 zile.

Studiul indica faptul ca produsele naturiste pe baza de echinaceea intaresc sistemul imunitar, luptand eficient impotriva simptomelor racelii, gripei si altor afectiuni.

Aceasta planta a fost folosita inca din cele mai vechi timpuri pentru combaterea si tratarea diferitelor infectii, dar si pentru intarirea sistemului imunitar.

Conform cercetatilor, produsele naturiste pe baza de echinaceea ajuta organismul sa produca mai multe globule albe (limfocite, in special), si o cantitate mare de interferoni (printre cele mai puternice substante naturale ce lupta impotriva infectiilor).

Pe langa combaterea simptomelor gripei si racelii, produsele pe baza de echinaceea sunt recomandate si persoanelor care au probleme dermatologice. S-a dovedit faptul ca aceste produse ajuta cel mai mare organ al omului, pielea, sa se regenereze mai repede. Pe langa acestea, produsele pe baza de echinaceea sunt recunoscute si pentru efectele sale tonice, imbunatatind capacitatea ficatului de a combate factorii toxici de mediu.

Modul de administrare al echinaceei este foarte divers, produsele variind de la tincturi si capsule pana la ceaiuri. Totusi, trebuie avut grija cum si ce doza de echinaceea putem asimila, persoanele cu probleme hepatice, ulcer sau gastrita trebuie sa apeleze doar la capsule si nu la tinctura de echinaceea.

Conform recomandarilor medicilor nutritionisti, doza zilnica recomandata de echinaceea este de 900 mg/zi, adica trei capsule de 300 mg administrate de trei ori pe zi. Pentru copii, doza zilnica recomandata este de 400 de mg/zi.

Pentru raceli acute si gripe, se ia o lingurita de tinctura la fiecare trei ore, doza reducandu-se in mod treptat.

Produsele pe baza de echinaceea sunt considerate o optiune sigura, studiile indicand faptul ca toxicitatea acestei plante este nula. Totusi, persoanele care sufera de alergii sunt predispuse la posibile efecte secundare, cum ar fi prurit la nivelul ochilori si al gatului.

Compania Bios Natura imbina elemente naturale pentru tratarea diverselor afectiuni ale organismului uman.

Colaborarea companiei bucurestene cu medici, farmacisti si chimisti a dus la realizarea a peste 35 de produse si suplimente naturale ce au la baza plante medicinalte traditionale. Plantele din care sunt realizate produsele naturiste sunt aduse din tari cu renume in medicina naturista, precum China, India sau Canada.echinaceea

Produsele Bios Natura pot fi achizitionate atat de la sediul companiei, cat si online, prin comanda, livrarea facandu-se in cel mai scurt timp posibil la dumneavoastra acasa. Gama variata de produse naturiste trateaza afectiuni precum: afectiuni cardiovasculare, raceli, gripe, afectiuni ale sistemului nervos, afectiuni dermatologice etc.

Produsele naturiste pe baza de echinaceea fabricate de Bios Natura sunt un real ajutor pentru persoanele ce doresc intarirea sistemului imunitar si combaterea simptomelor gripei, racelii sau a diferitelor afectiuni. Aceste produse se regasesc sub forma de tincturi, ceaiuri si capsule.

Puteti citi alte articole interesante accesand link-ul urmator: www.articole-promo.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.