Bograve Advertising– Pentru ca valoram succesul!

trofeeVrei un trofeu personalizat pentru un eveniment sau pentru o decernare a premiilor? Sau poate vrei un trofeu sa il faci cadou unui prieten? Bograve Advertising realizeaza trofee personalizate din sticla, metal, cristal, marmura si lemn, in orice varianta arhitectonica. Gratie personalului si tehnologiei utilizate, firma realizeaza modele variate de trofee. Variatiile de forma, gravare si fotogravare sunt multiple, iar firma are capacitatea de a executa trofee adaptate cerintelor tale, cu materialul si design-ul dorit.

Trofeele au reprezentat dintotdeauna succesul si au stat ca o marturie a succesului a marilor artisti sau sportivi. Trofeele se acorda in cadrul evenimentelor de recunoastere a calitatilor si performantelor unor competitori din cadrul organizatiilor si evenimentelor de decernare a premiilor. Pentru confectionarea trofeelor se utilizeaza materiale de cea mai buna calitate pentru a accentua simbolistica trofeului castigat. Produsele se personalizeaza prin intermediul unor tehnologii moderne cum ar fi gravura 3D, gravura laser CO2 si marcarea industriala, iar finisajele sunt printre cele mai calitative. Trofeele pot avea linii geometrice simple, linii drepte sau arii extinse destinate personalizarii.

Trofeele Bograve Advertising sunt realizate din suport de stiplex de 8-10 mm grosime, slefuit si fatetat pe diferite forme. Aceste trofee sunt gravate pe spate in oglinda prin tehnologia laser pe orice fel de grafica, inclusiv fotogravura. Trofeele sunt montate pe soclu de Avonite, care este o imitatie de marmura sau pe stiplex, in diferite nuante si grosimi in functie de cerintele clientului. Poti alege dintr-o gama larga de forme si modele, iar daca doresti o alta forma, firma poate sa realizeze orice forma doresti. Bograve Advertising executa trofee din acril, de sticla standard, de sticla de Murano, seturi de casa, trofee de sticla, prin gravura laser 3D in prisma si creatie. Mai mult decat atat, firma foloseste un dispozitiv laser comandat de un program de software care are rolul de a crea imaginea tridimensionala intr-un cristal solid, care confera o claritate optica deosebita. Cu ajutorul laserului, designerul firmei poate plasa intre 10.000 si 200.000 de puncte care creeaza o imagine. Cristalele obtinute prin aceasta tehnologie pot reprezenta cadouri sofisticate ce pot fi impachetate in cutii, pot avea o baza luminoasa si/sau rotativa satisfacand astfel cele mai pretentioase gusturi. Trofeele Bograve Advertising imbina eficienta cu simtul estetic. Preturile produselor pot varia in functie de complexitatea produsului realizat si de dimensiunile dorite de client.

Bograve Advertising, infiintata in Bucuresti comercializeaza o serie de produse cum ar fi insigne, medalii, brelocuri, produse din PVC, trofee, cutii si mape pentru medalii, materiale promotionale de lux, plachete metalice si din lemn. Compania ofera servicii rapide si sigure, dar si solutii optime pentru tine. Bograve Advertising acorda o atentie constanta calitatii, avand abilitatea de a realiza obiecte originale, folosind tehnologii moderne si finisaje artistice. Pe langa garantarea unor lucrari complexe si calitative, firma livreaza produsele cu promptitudine.

Daca vrei sa faci cadou un trofeu personalizat sau ai nevoie de trofee pentru un eveniment de decernare a premiilor societatea Bograve este locul potrivit. Consulta catalogul trofeelor si fii sigur ca nu vei da gres cu trofeele personalizate Bograve Advertising. Amintirea succesului va dainui peste ani si ani gratie trofeelor personalizate.

Datele de contact ale firmei Bograve Advertising

Sediul firmei: Str. Ciocarliei, nr. 12, Bl. D8, Sc 1, Ap.1, sector 2, Bucuresti

Telefon: 0724 283 077

Email: grafica@bograve.ro

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.