Bograve Advertising te premiaza

Trofee sticla 3Sportivii intotdeauna lupta ca sa fie cei mai buni, lupta pentru glorie, pentru faima si sa recunoastem si pentru bani. Pentru sacrificiul pe care il depun zi de zi, ceas de ceas, minut de minut, sportivii de performanta sunt premiati cu medalii, trofee si cu bani. Toate acestea le merita cu varf si indesat, pentru munca titanica pe care o depun doar pentru a se bucura cateva momente de succes, recunoastere si faima. Si ce mandri ne mai simtim in momentul in care un sportiv care ne reprezinta tara la un concurs international trece primul linia de sosire sau castiga un meci, si pentru acest lucru este premiat.

O firma care apreciaza efortul pe care sportivii il depun secunda de secunda in incercarea lor de a castiga mereu si care le premiaza devotamentul, staruinta si abnegatia cu care muncesc se numeste Bograve Advertising.

Pentru ca ei stiu ca lupta pentru un trofeu este mai mereu dura si apriga, folosesc in realizarea trofeelor materiale de cea mai buna calitate, a caror menire este sa accentueze si mai mult simbolistica trofeului castigat. Acesta este motivul pentru care lucreaza numai cu oameni profesionisti, dedicati meseriei lor, si utilizeaza tehnologii de ultima generatie pentru a le oferi clientilor, adica sportivilor si premiantilor, o distinctie pe masura efortului pe care l-au depus. Echipa firmei Bograve Advertising realizeaza printre altele si trofee din sticla.

Trofee sticla 2Trofeele din sticla pe care le confectioneaza sunt produse din suport de stiplex cu o grosime de 8 – 10 mm, care este slefuit in cant si fatetat pe diverse forme, in functie de cerintele clientului. Trofeele pot fi gravate pe spate in oglinda cu un efect de sablare, prin intermediul tehnologiei laser CO2 pe orice fel de grafica. De asemenea se pot monta pe un soclu din imitatie de marmura sau pe stiplex in diferite nuante si grosimi.

Firma executa la cerere trofee din acril, trofee de sticla standard sau trofee din sticla de Murano. Specialistii firmei utilizeaza un dispozitiv laser extrem de performant pentru a da nastere unei imaginii tridimensionale in cristalul solid, perfect neted, care are si o claritate optica aparte. Majoritatea cristalelor care se obtin prin aceasta tehnologie pot reprezenta niste cadouri sofisticate care se pot impacheta in cutii, pot avea o baza luminoasa, satisfacand in felul acesta si cele mai pretentioase gusturi.

Bograve Advertising iti ofera posibilitatea de a comanda trofee personalizate ideale pentru premierea celor merituosi. Pentru evenimentele la care este nevoie de solutii si mai sofisticate, firma realizeaza si modele in categoria Artglass si gravuri laser 3D. Diversitatea conceptuala satisface astfel cele mai exigente cerinte venite din partea clientilor, iar tehnica folosita in productia lor ofera caracteristici precum: finetea taieturilor, transparenta si puritate si o calitate deosebita a designului si a gravurii.

Poti comanda un trofeu nou care nu exista in gama lor de trofee sau poti alege modelul care crezi ca reprezinta cel mai bine competitia unde va fi inmanat castigatorului.

Trofee sticlaCompanie: Bograve Advertising

Judet: Bucuresti

Localitate: Bucuresti

Adresa: Str. Ciocarliei nr.12, Bl D8, Sc 1, Parter, Ap 1., Sector 2.

Telefon: 0724 283 077 | 0722 323 203 | 0737 014 758

Poti sa citesti si alte articole doar printr-un click aici.

 

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.