Cadastru Brasov impreuna cu SC TOP UTILITY SRL

Cadastru Brasov reprezinta servicii de top oferite cu un deosebit profesionalism si promptitudine de catre renumita firma SC TOP UTILITY SRL. Specialistii acesteia se afla la dispozitia ta pentru orice problema legata de cadastru si sunt pregatiti sa iti ofere rezolvarea problemelor in cel mai scurt timp posibil si la preturi foarte atractive.

Cadastru Brasov – ce sunt serviciile de cadastru?

Cadastru Brasov este un plan intocmit in vederea identificarii suprafetei unui imobil sau teren, serviciu de care se ocupa un specialist in cadastru ce este autorizat de Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Documentatia cadastrala este reprezentata de masuratori topometrice exacte, limitele proprietatii, vecinatatea si adresa de reperare daca este vorba despre un imobil. Fiecarei documentatii cadastrale intocmite i se da un numar cadastral de identificare. Legislatia in vigoare prevede ca nu se pot efectua instrainari ale proprietatilor fara documentatie cadastrala.

Masuratorile de cadastru se fac de un specialist in cadastru care este autorizat sa le realizeze  si care va trebui sa depuna documentatia si actele de proprietate la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Obtinerea cadastrului poate dura pana la 30 de zile sau mai mult, daca se solicita referat de completare celui care a realizat cadastrul.

Cadastru Brasov- de ce sa apelezi la serviciile firmei SC TOP UTILITY SRL

Firma SC TOP UTILITY SRL fiind o firma de top in acest domeniu iti pune la dispozitie servicii de cadastru Brasov la cele mai bune preturi. Serviciile cadastrale sunt complexe si numeroase, tocmai din acest motiv echipa TOP UTILITY iti fera o gama larga de servicii pentru a putea satisface cat mai multi clienti ce pot avea o serie larga de cerinte in acest domeniu.

Dintre serviciile puse la dispozitia ta de aceasta firma putem enumera:

  • Servicii de cadastru edilitar-imobiliar;
  • Servicii de cadastru de specialitate;
  • Servicii de intocmire planuri parcelare;
  • Servicii de intocmire documentatii cadastrale;
  • Servicii intocmire documentatie cadastrala pentru modificare suprafata terenuri;
  • Servicii dezlipiri apartamente existente;
  • Servicii apartamentari constructii;
  • Servicii intocmire documentatii cadastrale dezlipire sau alipire terenuri;
  • Servicii intocmire documentatii cadastrale dezlipire sau alipire terenuri;
  • Servicii intocmire documentatii cadastrale intabulare constructii.

Indiferent de natura terenului, fie ca este agricol sau pentru constructii, si indiferent de felul constructiei realizate, fie ea casa sau apartament, cadastrul si intabularea sunt obligatorii.

Legea cadastrului are ca  scop obtinerea unei  evidente clare si exacte a proprietatilor in registrele cadastrale ce sunt regasite la judecatorii, in acestea  fiind inregistrate numele proprietarilor bunurilor imobiliare, suprafeta de teren detinuta si copiile actelor care dovedesc drepturi de proprietate asupra acestora.

Apeland la serviciile oferite de firma de renume SC TOP UTILITY SRL vei avea garantia unui lucru bine facut de profesionistii din acest domeniu. Profesionalismul serviciilor oferite de SC TOP UTILITY SRL este unul deja cunoscut in acest domeniu.

Nu mai sta pe ganduri si contacteaza chiar acum firma SC TOP UTILITY SRL pentru a beneficia de servicii de top la preturi mai mult decat atractive. Impreuna cu firma SC TOP UTILITY SRL vei putea garantia lucrului bine facut de profesionistii acestui domeniu, lucru care nu poate decat sa iti confere siguranta si incredere!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.