Cami Comexim recicleaza orice metal

Cami Comexim recicleaza orice metalVrei sa reciclezi deseurile feroase si neferoase, pe care le ai si nu stii la ajutorul carei firme specializate in acest domeniu sa apelezi? Poti sa apelezi cu incredere la serviciile oferite de catre firma Cami Comexim din Bucuresti. Calitatea superioara a serviciilor dublata de preturile avantajoase, pe care le practica acesta firma, o recomanda cu caldura.

Ce sunt deseurile feroase?

Otelul este cel mai reciclabil material feros din lume. De la deseurile domestice pana la cele rezultate din demolari, toate tipurile de produse din otel folosite sunt colectate si prelucrare pentru a fi reintroduse in productia de otel.

La inceputul secolului XX, producatorii de otel au inceput sa utilizeze cuptoare ce puteau sa produca otel din deseuri feroase in loc de materiile prime traditionale. Metoda s-a dovedit a fi deosebit de eficienta datorita costurilor mult mai mici.

La inceputuri, cererea de deseuri feroase era satisfacuta de deseurile interne ale uzinei, procesul de realizare a otelului genera o cantitate importanta de deseuri interne, rezultate din proces sau ca produse considerate rebuturi. Insa, deseurile metalice rezultate astfel nu puteau asigura intreaga cerere si asa au inceput sa apara intreprinderi specializate in prepararea si aprovizionarea cu deseuri metalice pentru otelarii. Cea mai mare parte din aceste deseuri feroase provenea din surse industriale, la inceput din domeniul transporturilor pe calea ferata si din instalatii, iar ulterior de la producatorii de amabalaje metalice si din industria constructoare de automobile.

Necesitatii valorificarii deseurilor feroase este data de avantajele reciclarii:

 economii semnificative de energie, apa, reducerea poluarii si deseurilor miniere comparativ cu extragerea substantelor utile din minereuri;
 protectia mediului, respectiv conservarea resurselor naturale, o tona de deseuri feroase poate inlocui intre 1 si 1.25 tone de minereu.

Surse de deseuri feroase si domenii care le furnizeaza

Deseurile feroase provin din doua surse principale:

– sectorul industrial, datorita casarilor de utilaje, masini, agregate, instalatii, constructii metalice, autovehicule, material rulant, nave maritime;
– sectorul particular prin casare de obiecte si aparatura de uz casnic, deseuri menajere metalice.

Colectarea si recuperarea metalelor neferoase din cupru

Materialele refolosite din cupru prezinta un deosebit interes economic datorita proprietatilor cuprului ce sunt: conductibilitate electrica si termica inalta si plasticitate mare. Utilizarea tot mai larga a cuprului si a aliajelor din cupru pe de o parte, iar pe de alta parte reducerea dramatica a resurselor de minereuri de cupru pe plan mondial a determinat atentia si importanta care se acorda colectarii si recuperarii materialelor refolosite din cupru. Aliajele pe baza de cupru sunt alamele si bronzurile.

Colectarea si recuperarea materialelor refolosibile din aluminiu

In ceea ce priveste consumul de metal pe plan mondial, aluminiul ocupa locul 2, dupa otel, iar in cadrul metalelor neferoase locul intai, reprezentand peste 45% din productivitatea mondiala a metalelor neferoase. Impuritatile au, in general, aceeasi provenienta cu a materialelor refolosibile din aluminiu si, mai precis, aceleasi reziduuri industriale din care materialele refolosibile sunt colectate si prelucrate.

Firma Cami Comexim din Bucuresti a fost fondata in 1992 si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si calitatea serviciilor oferite. Cu ajutorul acestei firme nu Cami Comexim recicleaza orice metal1numai ca vei realiza profit de pe urma valorificarii deseurilor de material feros si neferos pe care le ai, dar vei ajuta si la protejarea mediului.

Daca vrei sa fii si tu green, alege reciclare metale feroase si neferoase Cami Comexim. Pentru informatii suplimentare despre firma si serviciile Cami Comexim, suna la numerele 021-269.42.00 si 0722-62.72.88 sau trimite un e-mail pe adresa cami_comexim_srl@yahoo.com.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.