Carucioare cu landou pentru bebelusi

carucioare cu landou

Alegerea unui carucior pentru copilul dumneavoastra este un lucru de o importanta deosebita pentru ca in acesta isi va petrece o perioada din viata si astfel, trebuie sa fie unul de calitate. Siguranta este primul aspect pe care trebuie sa il aveti in vedere. In acest sens, atunci cand avem un bebelus mic, ne putem orienta spre carucioare cu landou care ofera o protectie in plus bebelusilor intcat acestia nu au coloana dezvoltata total pana la 6 luni. Modelele de carucioare cu landou au avantaje multiple datorita manevrabilitatii usoare si se potrivesc in mai multe activitati atunci cand aveti un bebelus.

Bebelusi in siguranta cu un carucior cu landou

Aceste carucioare cu landou sunt caracterizate de o siguranta sporita pentru bebelusul dumneavoastra. Un carucior obisnuit nu are sistemul special al carucioarelor cu landou, acestea din urma bebeficiand de asigurarea pozitiei orizotale pentru copil, o pozitie corecta pana cand acesta va implini 6 luni si va putea sa stea singur in sezut. Modelele de carucioare cu landou ofera posibilitatea de a detasa landoul de carucior si a il lua unde mergeti. De exemplu, daca mergeti in vizita la prieteni puteti sa luati copilul in landou, detasandu-l de la carucior. Nu va mai fi necesar sa treziti copilul si sa il mutai in carucior, doar veti dispune landoul pe suportul caruciorului. In acest sens, orice carucioare cu landou sunt o alegere perfecta pentru copilul dumneavvoastra.

Manevrabilitate ridicata

Daca veti alege carucioare cu landou, va veti bucura si de utilizare usoara datorita rotilor cu o manevrabilitate ridicata si astfel va fi usor de impins daca mergeti la plimbare sau la cumparaturi. Mai mult decat atat, aceste carucioare cu landou sunt perfecte pentru ca bebelusul sa doarma in cele mai bune conditii. Pe de alta parte , daca veti alege carucioare cu landou veti avea siguranta ca bebelusul este protejat in interior pentru ca sunt modele ce ofera accesorii speciale pentru ploaie, vant sau soare.

Orice carucioare cu landou  beneficiaza de un cadru rezistent, unele din aluminiu pentru a fi usoare, dar si de pozitii diverite ale landoului ce ofera posibilitatea de a plimba copilul atat cu fata spre exterior pentru a vedea cee tse in jur, cat si cu fata spre cel care impinge si manevreaza caruciorul. Mai trebui sa acordati atantie si la huse, toate modelele de carucioare cu landou trebuie sa aiba huse ce pot fi curatate usor si, pentru cei mai pretentiosi, huse speciale pentru sezonul rece.

Facilitati diferite ale carucioarelor cu landou

Pentru cei cere isi doresc carucioare cu landou sofisticate, care ofera o serie de facilitai speciale, pot alege modelel de carucioare cu landou ce se pliaza, are accesorii detasabile precum copertina si celalalte huse, dar si posibilitatea de a il folosi pana cand bebelusul are intre  0 si 13 kg. Mai sunt modele care au diferite accesorii precum geanta pentru bebelus, posibilitatea de a incarca telefonul sau de a avea un design futurist. Indiferent de modelul de carucioare cu landou ce il veti alege, trebuie sa stiti ca veti putea utiliza landoul pana in momentul in care copilul implineste in jur de 6 luni.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.