Case de marcat de calitate oferite de Tim Net

Casa de marcat ecasa de marcatste un dispozitiv mecanic sau electronic realizat in scopul calcularii si inregistrarii tranzactiilor de vanzare, avand in componenta sa un sertar atasat pentru stocarea bancnotelor si monedelor. Casa de marcat, la sfarsitul unei tranzatii, emite o chitanta pentru client, doveditoare pentru tranzactia aferenta.

In cele mai multe cazuri, sertarul casei de marcat poate fi deschis doar dupa efectuarea tranzactiei, cu exceptia cazurilor in care casele de marcat sunt prevazute cu o cheie ce deschide acest sertar, de obicei tinuta de catre proprietarul magazinului. Acest lucru reduce riscul furturilor produse de angajati, in dauna proprietarilor magazinelor, prin neinregistrarea vanzarii.

Practic, prima casa de marcat a fost inventata in acest scop, de prevenire a furturilor angajatilor din magazine. Aceasta a fost inventata de James Ritty, in urma Razboiului Civil American. El detinea un salon in Dayton, Ohio si a vrut sa opreasca angajatii din furtul profiturilor sale. Inventeaza astfel modelul Ritty I in anul 1879. In anul 1883, el impreuna cu fratele sau John Ritty obtine un brevet de inventie pentru aceasta casa de marcat.

Primele tipuri de case de marcat erau in intregime realizate mecanic, functionand tot mecanic, ele fiind in incapacitate de a emite chitante. Angajatul era nevoit sa sune la fiecare tranzactie dintr-un clopotel, pentru a alerta managerul sa vina cu cheia de la sertarul cu bani al casei de marcat.

In anul 1906, in timp ce era angajat la Compania Nationala de case de marcat, inventatorul Charles F. Kettering primeste brevet de inventie pentru prima casa de marcat cu motor electric.

Sertarul de bani este compartimentul de sub registrul casei de marcat, in care banii din urma tranzactiilor se pastreaza. Sertarul contine o parte detasabila, fiind compartimentat pentru a stoca fiecare tip de bancnota in parte, asezate una peste alta. De obicei, sertarele de bani sunt constructii rezistente, ce ies din interiorul casei de marcat atunci cand o tranzactie ce implica numerar este finalizata, prin trimiterea unui impuls electric catre motorasul de actionare al sertarului.

Chitantele de obicei, se tiparesc de catre imprimante termice, aflate in componenta caselor de marcat. In componenta caselor de marcat se mai pot regasi si scannere avand ca scop scanarea codului de bare al produsului, astfel tinandu-se o buna gestiune a stocurilor ce intra si ies din magazin.

Compania timisoreana Tim Net Service Group  s-a infiintat din dorinta de a oferi clientilor o gama larga de solutii hardware si software pentru afacerile lor. Societatea comercializeaza o gama completa de produse, precum: case de marcat, imprimante, monitoare touchscreen, cantare electronice, scannere coduri, sertare de bani etc.

Pentru toate produsele firmei se ofera asistenta si service, activitati prestate de personal profesionist.casa de marcat

Compania craioveana ofera clientilor o gama variata de case de marcat, de diferite modele si dimensiuni, acestea putand fii utilizate in cadrul unor supermarket-uri, restaurante, baruri, farmacii, magazine. Casele de marcat ale firmei Tim Net Service Group sunt realizate in conformitate cu standardele de siguranta si protectie la nivel international si sunt foarte rezistente la uzul indelungat.

Puteti citi un articol interesante despre auditul financiar accesand link-ul urmator http://www.articole-promo.ro/?p=2837 .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.