Case la cheie cu Ramco Group Business Solutions

Case la cheie sunt acele constructii realizate de la A la Z, adica de la fundatie si pana la acoperis, instalatii si finisaje, deci tot ce mai ai de facut este sa preiei cheia si sa te muti in noua ta locuinta.

Astfel ca, daca nu-ti doresti sa treci deloc prin experimentul constructiei unei case – santier, mizerie, stres, multa agitatie, aprovizionarea cu materiale, plata muncitorilor –, o casa la cheie este solutia potrivita pentru tine. Cine-ti poate realiza o astfel de casa in Bucuresti? Ramco Group Business Solutions!

Case la cheie sau case de la A la Z

Case la cheie includ:

 1. Organizarea santierului;
 2. Executarea fundatiei cu ajutorul sapaturii mecanizate sau manuale, dupa preferinta;
 3. Se executa si hidroizolatia fundatiei sub cota zero;
 4. Se ridica structura de rezistenta, planseele, zidaria exterioara si zidaria interioara;
 5. Daca sunt din beton armat, acum se realizeaza si scarile exterioare si/sau interioare, daca sunt prevazute in proiect;
 6. Se realizeaza structura terasei, se hidroizoleaza si termoizoleaza;
 7. Se monteaza geamurile si usile exterioare;
 8. Termoizolatie cu polistiren;
 9. Inchideri exterioare;
 10. Tencuieli interioare si tencuieli exterioare;
 11. Tamplarie PVC tripan;
 12. Instalatii sanitare care includ instalatiile de canalizare si circuitele de alimentare cu apa calda si cu apa rece;
 13. Instalatii electrice complete;
 14. Instalatii termice: distribuitoare, radiatoare;
 15. Finisaje pardoseli fie ca este vorba despre gresie, faianta sau parchet;
 16. Se toarna sapele;
 17. Se fac finisajele interioare, tencuieli si glet;
 18. Se fac peretii despartitori realizati din rigips;
 19. Se monteaza acoperisul, jgheaburile si burlanele.

Desigur, acestea sunt doar o parte din lucrarile pe care le cuprinde o casa la cheie, iar pentru reusita ai nevoie de o echipa cu multi ani de experienta in domeniu, o echipa priceputa cu care sa poti colabora, astfel incat casa visurilor tale sa devina realitate.

Case la cheie inseamna confort, timp si bani castigati

Daca nu vrei sa-ti bati capul cu nimic din ceea ce inseamna construirea unei case, Ramco Group Business Solutions este echipa potrivita ce se va ocupa cu realizarea de case la cheie exact in functie de indicatiile tale, dupa personalitatea si bugetul pe care-l ai disponibil.

De la proiectare si pana la executie, colaborand cu Ramco Group Business Solutions ai garantia realizarii unei case moderne, functionale, sigure, realizata cu materiale de calitate, intr-un timp foarte scurt, dar si la un pret mic, foarte atragator.

Echipa Ramco Group Business Solutions este alcatuita din arhitecti, constructori si muncitori calificati care-ti vor realiza casa visurilor tale cu maxim de atentie la detalii, cu multa pricepere si implicare, astfel incat rezultatul sa fie pe masura asteptarilor tale.

Cel mai mare avantaj al unei case la cheie de la Ramco Group Business Solutions il reprezinta faptul ca tu te poti muta imediat ce lucrarile au fost incheiate. Echipa se ocupa de instalarea tuturor utilitatilor, de montarea geamurilor si a usilor, de finisaje interioare si exterioare, de montarea centralei termice, prize, intrerupatoare, tencuieli si tot ce ceea ce trebuie pentru o casa.

De la proiectare si pana la executie, profesionsitii Ramco Group Business Solutions se ocupa de tot, case la cheie Bucuresti fiind un serviciu care-ti va implini visul de a avea o casa intr-un timp scurt, la un pret bun!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.