Catalina: protejeaza-ti angajatii cu echipamente protectia muncii!

echipamente protectia munciiPe santierele de constructii, in halele de productie, in munca forestiera, si in oricare alt domeniu de activitate ai nevoie de protectie. Echipamentele de protectie sunt obligatorii si au menirea de a asigura un plus de siguranta angajatilor, in diverse situatii.

Asadar, daca esti in cautarea unui furnizor de echipamente protectia muncii, apeleaza la Catalina, companie ce are ca principal domeniu de activitate productia si comertul cu echipamente industriale de lucru, respectiv de protectie.

Catalina iti pune la dispozitie o gama completa de echipamente protectia muncii, pentru orice domeniu de activitate si pentru orice nivel de protectie. Oferta firmei in materie de echipamente protectia muncii include: combinezoane, costume de salopeta, pantaloni cu pieptar, veste, halate, haine vatuite si alte articole vestimentare asemanatoare, inclusiv incaltaminte cu sau fara bombeu metalic (bocanci si pantofi) si o serie de accesorii (manusi, lavete etc).

Pe scurt, Catalina iti pune la dispozitie echipamente protectia muncii de la A la Z!

Dincolo de diversitate si calitate, Catalina iti ofera accesul si la tarife atractive, concepute special pentru orice buget. Asadar, daca vrei sa te bucuri de confort si protectie deplina, consulta oferta Catalina si alege echipamente protectia muncii.

Echipamente protectia muncii – siguranta de care ai nevoie

Anual, mii de persoane isi pierd viata in accidente de munca. Cauza? Lipsa unui echipament de munca corespunzator. Domeniile cu cele mai multe victime in randul muncitorilor sunt: constructiile, mineritul, transportul rutier, industria metalurgica si industria lemnului. In toate aceste sectoare, purtarea unui echipament de protectie este o garantie pentru viata.

Echipamentul individual de protectie include orice tip de echipament ce se intentioneaza a fi utilizat de lucratori cu scopul protejarii acestora impotriva unui pericol asupra securitatii si sanatatii in munca. Un astfel de echipament este adecvat pentru conditiile cu risc maxim, este ergonomic si se potriveste utilizatorului.

Un echipament de protectia muncii vine ca sprijin pentru diferite activitati solicitante de la locul de munca, printre care: manipularea de obiecte grele, lucrul cu aparate si dispozitive generatoare de vibratii, pozitii de lucru care solicita anumite parti ale corpului, socuri etc.

Deoarece nu exista un echipament universal care sa fie corespunzator oricarui risc, loc de munca si purtator, el trebuie ales in functie de specificul activitatii fiecarui lucrator. Cu toate acestea, orice echipament trebuie sa ofere siguranta si confort.

Catalina – Echipamente protectia muncii intr-o gama completa!echipamente protectia muncii

Vrei sa te bucuri de confort si protectie in munca desfasurata? Vrei sa achizitionezi echipamente protectia muncii dintr-o gama variata? Compania Catalina iti vine in ajutor cu tot ce ai nevoie in materie de echipamente protectia muncii, de la imbracaminte pana la incaltaminte si accesorii.

Toti cei interesati pot achizitiona direct echipamente protectia muncii standard, disponibile cu mai multe masuri, modele si culori, sau inscriptionate cu logo-ul sau numele firmei (prin procedee de serigrafie sau broderie), toate respectand intocmai cerintele impuse de lege.

Oferta Catalina se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice.

Protejeaza-ti angajatii prin intermediul unor echipamente protectia muncii adecvate, special concepute pentru a oferi protectie maxima si confort deplin chiar si in cele mai dificile situatii. Pentru informatii suplimentare si pentru a comanda echipamente protectia muncii, contacteaza-ne la numarul de telefon 0744 683 209.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.