Cautati banda adeziva solvent? Gasiti oferte interesante la compania CTL ambalaje

21-300x265Aveti nevoie de banda adeziva solvent sau, in fond, orice tip de banda adeziva? Compania CTL Ambalaje este furnizorul serios, prompt si profesional de care aveti nevoie. Benzile adezive pe care vi le pun la dispozitie expertii in domeniu sunt rezistente, se deterioreaza greu sau deloc in timpul transportului, facandu-le astfel perfecte pentru dvs. Consultati oferta magazinului online ctlambalaje.ro si nu veti regreta decizia luata!

Alegeti modelul de banda adeziva solvent de care aveti nevoie

             In comert exista numeroase tipuri de benzi adezive. Unele sunt mai subtiri, altele mai groase, pot fi din plastic sau din hartie, simple sau dublu adezive. Unele benzi adezive sunt special concepute pentru lipire, altele pentru marcare, dar fiecare isi are rolul intr-un anumit domeniu.

Banda adeziva solvent este tipul de banda care are la baza adezivul rezistent si durabil in timp, realizat din cauciuc suta la suta natural. Acest tip de banda adezva solvent rezista chiar si la condistii mai grele sau speciale de lucru si isi pastreaza proprietatile la temperaturi minime de -30 de grade Celsius, pana la temperaturi maime de +85 de grade Celsius. Banda adeziva solvent este ideala pentru clientii care au nevoie de o solutie sigura, rapida si profesionala de impachetare si ambalare a cutiilor de diverse dimensiuni.

Banda adeziva solvent are la baza cauciuc natural, asa cum am mentionat anterior, solvent, pe suport de polipropilena, si se folosete indeosebi la inchiderea cutiilor nu foarte mari, cu o greutate medie sau chiar mica. Asadar, daca lucrati intr-un mediu chimic, sau cu o umiditate crescuta, cu praf mult ori aveti temperaturi de lucru de sub 0 grade Celsius, banda adeziva solvent este perfecta!

CTL Ambalaje va pune la dispozitie banda adeziva solvent cu o arie extrem de larga de aplicabilitate, avand cel mai bun adeziv de pe piata. Rezistenta la acizii diluanti si la temperaturile mai sus mentionate o transforma in solutia perfecta pentru necesitatile dvs.

In oferta companiei CTL Ambalaje veti gasi insa si benzi adezive acrilice, foarte uzuale, perfecte pentru ambalarea cutiilor mici sau medii, cu u adeziv realizat din acrol eco. Benzile adezive hotmelt sunt un alt tip de benzi ce pot fi achizitionate de la CTL Ambalaje, usor de aplicat, fabricate dintr-un cauciuc sintetic cu o rezistenta demna de luat in considerare pentru proiectele dvs. viitoare. Benzile din hartie sunt mai potrivite pentru perioadele in care vopsiti sau zugraviti si vreti sa protejati unele suprafete. La CTL Ambalaje gasiti si benzi adezive automotive, pentru constructii, benzi de avertizare sau benzi dublu adezive, potrivite pentru anumite ramuri industriale sau alte domenii.

Alegeti banda adeziva solvent de la CTL Ambalaje si scapati de griji!

Firma CTL Ambalaje va ofera tot ceea ce aveti nevoie in materie de materiale si dispozitive de ambalare a unei game variate de obiecte si bunuri. Banda adeziva solvent, precum si celelalte tipuri de benzi adezive sunt foarte rezistente, fabricate din materiale de cea mai buna calitate, distribuite in mod direct sau prin parteneri, pentru satisfactia deplina a clientilor si satisfacerea cerintelor acestora.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.