Cautati un producator de produse de cosmetica auto de incredere? Apelati la Mopeka Impex!

emulsie_siliconicaAsa cum ne place sa intram in casa sau in birou si sa fie curatenie, sa miroasa bine, acelasi sentiment placut il avem si atunci cand intram in masina si totul este curat. In plus, o masina curata pe dinafara, este cu adevarat admirata de trecatori, de ceilalti soferi, de vecini. Daca va doriti ca masina dvs. sa arate la fel ca si atunci cand ati cumparat-o, daca nu mai sunteti multumit de infatisarea acesteia, incercati produsele de cosmetica auto Mopeka Impex. Cu sediul in Timisoara, compania produce, comercializeaza si se ocupa si de cercetarea de astfel de produse, plus detergenti industriali, emulgatori, produse chimice sau de uz casnic. Cu o experienta de peste 20 de ani pe piata din Romania, firma Mopeka Impex este lider de top in producerea produselor pentru cosmetica auto.

Gama de produse de cosmetica auto din oferta Mopeka Impex

            Doriti sa stiti exact ce puteti achizitiona accesand site-ul mopeka.ro, sau pasind in sediul firmei? Produse de cosmetica auto care va ajuta sa schimbati interiorul si exteriorul masinii, sa ii dati un suflu nou, sa nu mai fie vizibil afectate de trecerea timpului. Mopeka Impex comercializeaza, spre exemplu, silicon de bord, care ajuta la parfumarea si curatarea corecta a bordului masinii, si la protejarea acesteia, fara a se crea efectul de reflexii in parbriz.

De asemenea, specialistii Mopeka Impex va pun la dispozitie si tratament pentru piele naturala sau sintetica, ce va vor ajuta sa curatati suprafetele obiectelor si interioarelor din aceste materiale. Formula bogata in ceara naturala asigura durata indelungata de viata a pieilor naturale sau sintetice ale interiorului masinii. Nici tapiteria nu este data uitarii! Mopeka Impex comercializeaza produse de cosmetica auto pentru curatearea tapiteriei, cu o spuma controlata si o actionare rapida, pentru inlaturarea petelor de orice fel.

Mopeka Impex mai produc si pun in vanzare si solutii de innegrire a anvelopelor, cu scopul sporirii duratei de viata a anvelopelor masinii. Acest emolient actioneaza in profunzime, nu numai la suprafata, si pastreaza elasticitatea dar si rezistenta cauciucurilor. In gama de produse de curatare si cosmetica auto oferita de firma Mopeka Impex intra si solutia de curatare a motorului, cu efect puternic degresant, solutia de protejare a materialelor plastice ale masinii si solutiile polish, pentru un luciu aparte.

Produse de cosmetica auto la cele mai bune preturi, numai la Mopeka Impex

Accesand site-ul Mopeka.ro veti descoperi o gama variata de produse de cosmetica auto, pentru ingrijirea si redarea unui aspect de nou, curat, plus un parfum minunat! Toate produsele de acest fel sunt de cea mai buna calitate, respectand standardele europene, iar echipa Mopeka Impex lucreaza in permanenta pentru a gasi noi solutii de intretinere a autoturismului dvs.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.