Cauti cele mai bune cazane? Compact Sigma este solutia!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFie ca aveti ca domenii de activitate industria alimentara, acolo unde este vorba de fierbere, distilare, extrudare si alte procese asemanatoare, industria farmaceutica, agricultura, industria de confectii si textile, retelele hoteliere si chiar diverse ramuri ale industriei metalurgice, apeland la produsele profesionale ale firmei Compact Sigma din Bucuresti este solutia ideala in obtinerea celor mai bune rezultate. Compania iti pune la dispozitie cele mai profesionale servicii de proiectare si realizare a cazanelor de abur saturat, cazanelor de apa fierbinte si cazanelor de apa calda.

Cand vorbim de un cazan de incalzire ne referim la un cazan folosit pentru a produce apa fierbinte pentru un sistem de incalzire centrala. De obicei acest cazan este situat in cladirea incalzita, sau în apropiere, intr-o centrală termica. Agentul termic produs de acest cazan este folosit de obicei și pentru a produce apa caldă de consum, cu ajutorul unui schimbator de caldură.

In ceea ce priveste cazanele de apa calda Compact Sigma, acestea au o utilizarea extrem de variata. Ele au un sistem de functionare pe combustibil lichid sau gazos si au puteri termice de pana la 5800 kW. Aceste produse industriale cele mai mari cazane folosite pentru incalzire centrala. Sunt de tipul cu volum mare de apa, ignitubulare, cu trei drumuri de gaze. Puterea lor poate atinge câțiva megawați. Folosesc combustibil gazos (gaz natural) sau lichid (combustibil lichid ușor). Nu se mai construiesc pentru combustibili solizi, deoarece, datorită puterii lor mari, alimentarea manuala cu combustibil ar fi foarte obositoare, iar un sistem de alimentare mecanica necesita o instalatie suplimentara, care aduce complicaaii prea mari. Randamentul lor termic brut este putin peste 90 %.

Aceste tipuri de cazane de apa calda dispun si de o lista numeroasa de avantaje:

– Functionare sigura si durata lunga de viata in exploatare datorita constructiei robuste, camerei de ardere de mari dimensiuni, distantelor mari dintre drumurile de gaze de ardere.

– Camera de intoarcere a gazelor de ardere din metal, fara caramida refractara (sursa de pierderi termice), complet racita cu apa.

– Peretele din spate al camerei de intoarcere este din tevi cu aripioare pentru cresterea transferului de caldura.

– Continut mare de apa realizand o racire optima a tuturor elementelor cazanului.

– Dimensionare optima a suprafetelor interioare de schimb de caldura.

– Pierderi minime de caldura prin radiatie catre mediul exterior datorita termoizolatiei din vata minerala de minimum 100 mm grosime.

– Service usor de realizat datorat deschiderii totale a usilor frontale (acces la toate drumurile de gaze pentru o buna curatare).

Avand peste 13 ani de activitate pe piata romaneasca, Compact Sigma din Bucuresti se poate reamrca prin faptul ca este certificata in domeniul fabricarii cazanelor de ISCIR-CERT, toate produsele realizate de firma fiind la standarde europene.

Pe langa cazanele de apa calda, compania mai produce si comercializeaza:

– Cazane de apa fierbinte: functioneaza pe combustibil gazos, cazane de apa fierbinte cu functionare pe combustibil lichid; dezvolta puteri termice de pana la 5 Gcal/h (5.800 kW)

– Cazane de abur tehnologic: functioneaza pe combustibil gazos, dar si pe combustibil lichid – sunt ignitubulare orizontal, au suprapresiune in focar si dezvolta presiuni de 1, 4, 6, 8, 10 si 12 bari, dar si debite in intervalul de 100 si 6.000 kg abur/h

Date de contact:

Adresa: Str. Vicina nr. 6, sector 5 Bucuresti

Telefon: 021 423 20 04

Fax: 021 424 99 85

E-mail: office@compactsigma.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.