Cauti o chirie in Sibiu? Agentia Mara Imobiliare este cel mai bun ajutor!

Oferte-inchirieri-apartamente-Sibiu2Orasul Sibiu este de departe unul dintre cele mai frumoase si curate centre urbane ale Romaniei. Situat in inima Transilvaniei, acesta atrage in principal prin aspectul sau clasic, evenimentele culturale si caldura oamenilor. Nu in ultimul rand, Sibiul este si un foarte important centru universitar. An de an, la Sibiu isi incep viata de student mii de tineri din toate colturile tarii. Inainte de toate, cand ajunge la Sibiu un student isi cauta un loc in care sa locuiasca. Avand in vedere faptul ca multe dintre locurile din camine sunt supra-aglomerate, tot mai multi dintre studenti recurg la inchirierea unei locuinte in oras, fie ea o casa, o garsoniera sau un apartament. In acest sens, Agentia Mara Imobiliare vine in ajutorul studentilor cu cele mai convenabile oferte de inchirieri in Sibiu.

Dintre serviciile oferite de agentia din centrul tarii, se remarca oferta de inchirieri de apartamente in Sibiu. Intrucat satisfacerea cerintelor clientilor firmei reprezinta o prioritate pentru agentie, personalul abilitat al acesteia va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare, pentru ca dumneavoastra sa puteti gasi cea mai buna solutie. Pentru un student sau o persoana care ajunge in Sibiu din alt colt al tarii este normal sa nu cunoasca bine toate zonele orasului. Pentru aceasta, firma Mara Imobiliare va ofera toate informatiile necesare inainte de contractarea unei chirii. Este foarte important ca apartamentul sa fie situat intr-o zona curata, linistita si aproape de mijloacele de transport si de centrele comerciale.

De-a lungul timpului, Agentia Mara Imobiliare si-a castigat renumele ca fiind un partener de incredere pentru fiecare client. Astfel, toate tranzactiile pe care le veti realiza prin intermediu acesteia se vor defasura in conditii de siguranta deplina. La fel ca intreaga economie, si piata imobiliara a traversat o panta descendenta. Datorita acestui lucru, preturile de inchiriere au scazut si ele, iar astazi puteti gasi imobilul dorit la un pret mult mai mic.

Oferte-inchirieri-apartamente-SibiuIn ceea ce priveste preturile apartamentelor, acestea variaza intre 200 si 250 de euro pe luna in functie de numarul de camere de care dispun, de utilitatile puse la dizpozitie si de zona in care sunt amplasate. Asa cum e normal cand vorbim de un oras, in centrul istoric pretul este cu aproximativ 25% mai mare fata de alte zone bune ale orasului. In oferta de inchirieri actualizata a companiei putem enumera apartamente din zone precum: Terezian, Strand, Milea si Centru.

Pe langa oferte de inchirieri apartamente in SibiuAgentia Mara Imobiliare va pune la dispozitie si serviciul de inchirieri de case in Sibiu. Acestea se diferentiaza intre ele in functie de: dimensiuni, numere de camere, materialele din care au fost realizate, utilitatiile si facilitatiile de care dispun, locatia acestora, si multe alte aspecte de acest gen.

Nu in ultimul rand, Mara Imobiliare va poate ajuta si in domeniul vanzarilor de apartamente in Sibiu. Agentia vine cu oferte fara concurenta, bazate in prealabil pe o analiza desavarsita a cererii fiecarui client, precum si a dorintelor acestora. In acest sens, indiferent de zona din oras, agentia va ofera un meniu bogat de apartamente in zonele Hipodrom, Centru, Mihai Viteazu, Parcul Tineretului, Vasile Aaron, Turnișor, Ciresica sau Strand.

Date de contact:

Adresa: Str. Nicolae Balcescu nr. 9, Sibiu, 550159

Tel: 0269 / 430450

Fax: 0269 / 430450

Mobil: 0749/ 842.380

Email: office@maraimobiliare.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.