Cauti un instalator? Edural Instal este solutia!

Cauti un instalator? Edural Instal este solutia!

Esti in cautarea unui instalator foarte bun pentru casa ta, insa esti constient ca acestia se gasesc din ce in ce mai rar si sunt o adevarata piatra pretioasa pentru cel care-l gaseste? Ai nevoie cat mai urgent de un instalator priceput, deoarece vrei sa-ti reamenajezi baia, de la a la z? Vrei sa pui alta gresie, alta faianta, chiuveta noua, vas de toaleta modern si o cada cu bule de aer, astfel incat relaxarea ta sa fie completa dupa o zi foarte grea de munca? Vine iarna iar centrala ta termica iti face mari probleme si nu cunosti nici un instalator la care poti apela? Instalatia electrica din apartament este veche si nu prea bine gandita, iar acum ca tot te-ai apucat de reparatii nu ar fi rau sa pui la punct si acest aspect si sa dormi linistit?

Orice om si orice familie trebuie sa aiba in agenda telefonului numarul unui instalator bun. Poate apar probleme sau poate vrei sa faci niste modificari, de un instalator ai oricand nevoie. Daca esti din Bucuresti si vrei sa apelezi doar la serviciile unor profesionisti atunci este cazul sa iei legatura cu Edural Instal.

Edural Instal este o companie ce isi are sediul in capitala, iar din anul 2008 a reusit sa creasca devenind astfel, una dintre cele mai bune firme de instalatori profi din oras. Daca ai nevoie de seriozitate, promtitudine si preturi excelente, Edural Instal este solutia potrivita pentru tine.

Instalatii sanitare de calitate de la Edural Instal

Care sunt serviciile pe care Edural Instal ti le pune la dispozitie cand vine vorba de instalatiile sanitare? In continuare le vom enumera pe cele mai des intalnite, insa, nu uita, Edural Instal se pricepe la absolut tot ce inseamna instalatii sanitare:

1. Montare si reparatii coloane de apa rece sau apa calda;
2. Montare si reparatii coloane de canalizare;
3. Racorduri pentru fiecare dintre aceste coloane;
4. Montarea robinetilor de trecere, dar si repararea lor;
5. Montarea robinetilor coltari de legatura;
6. Montare de lavoare, vase de toaleta, cazi si cabine de dus;
7. Montarea sifoanelor in pardosea;
8. Amenajarea unei bai de la A la Z.

Edural Instal, profesionalism pentru casa ta

Care sunt preturile practicate de Edural Instal? Acestea pot varia in functie de fiecare lucrare in parte. Se iau in considerare dimensiunile, pretul materialelor si a produselor, cat si timpul Cauti un instalator Edural Instal este solutia!1necesar executiei. Daca vrei sa stii totusi cam pe la ce suma te incadrezi, contacteaza echipa Edural Instal si in maxim 24 de ore vei primi un raspuns cat mai exact asupra situatiei in care te afli.

Cu Edural Instal am parte si de reduceri? Desigur. Compania are pentru clientii sai fideli numeroase oferte promotionale, iar daca ai o lucrare mare, Edural Instal cu siguranta va sti sa-ti ofere un pret cat mai atractiv.

Cum sta treaba cu deplasarea? In Bucuresti si chiar si in imrejurimi, deplasarea instalatorilor este gratuita. Daca esti din alta localitate, Edural Instal se deplaseaza pana la tine acasa, desigur, contra cost.

Daca esti in cautare de servicii de calitate, ia legatura cu un instalator sanitare Bucuresti Edural Instal. Pentru informatii suplimentare despre firma si serviciile Edural Instal, apeleaza numerele 021-629.44.40, 0744-370.224 si 0760-574.736 sau trimite un e-mail pe adresa emiliancoman@yahoo.com.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.