Ce este un macerator WC?

macerator WC

V-ati saturat de desfundat tevi si de incercat produse miraculoase care va promit rezultate miraculoase, desprinse parca dintr-un basm? Ei bine, pentru ca nimeni nu isi doreste o chiuveta infundata, sau, si mai grav, un closet infundat, furnizorul dunmneavoastra de echipamente pentru instalatii sanitare vine sa va ofere solutia perfecta pentru dumneavoastra. Aceasta este cat se poate de simpla si implica montarea unui macerator WC care face ca toata treaba sa dispara fara nici o problema.
Acest echipament este practic un sistem de pompare a apei murdare care pe langa faptul ca pompeaza apa, poate si marunti bucatile solide, transformand astfel totul intr-un compus cu o vascozitate suficient de mica pentru a putea curge fara probleme prin instalatia de ape uzate ale imobilului. Astfel, puteti folosi un macerator WC si pentru a conecta scurgerea de la cada si de la chiuveta, asigurandu-va astfel lipsa oricarei griji.
Despre acest echipament vom detalia cateva aspecte importante ce vizeaza atat functionarea acestuia, dar si informatii privind montarea unui macerator WC, insa, inainte de toate trebuie sa stiti ca aceasta unitate poate deservi nevoile unei intregi case sau a unui apartament, insa pentru a alege corect produsul, este recomandat sa consultati unul dintre specialistii nostri pentru a vedea gradul de compatibilitate al produsului cu necesitatile dumneavoastra.

Cum functioneaza un macerator WC

Un macerator WC este bazat pe un principiu simplu, mai exact, avem un echipament de tocare, care seamana oarecum cu un blender (spunem asta datorita lamelelor actionate de catre motorul silentios), o pompa centrifugala (de asemnea, silentioasa) si doua elemente de comanda. In momentul in care ati tras apa, primul element de comanda (senzor de presiune cu membrana) detecteaza prezenta apei si activeaza tocatorul. Acesta marunteste toate corpurile solide trimitandu-le spre partea inferioara a maceratorului. Aici se afla un alt element de comanda, care actioneaza sistemul de pompare trimitand prin valva cu sens unic intregul continut. Dupa ce procesul s-a incheiat, intreaga instalatie intra in standby pana la urmatoarea utilizare.
Marele avantaj al unui macerator WC este acela ca permite amenajarea toaletei fara a mai fi necesara gaurirea podelei, fiind o alegere perfecta pentru baile situate la etajul caselor. In general, un macerator WC are 3 intrari si o singura iesire. Intrarea principala este situata chiar pe fata echipamentului, fiind cea care se monteaza la scurgerea closetului. O a doua iesire este gandita pentru chiuveta, traseul scurgerii trebuie montat la o anumita inclinatie pentru a asigura buna scurgere. Iar cea de-a III-a intrare, in stanga, este pentru dus, care trebuie sa fie la o diferenta de nivel de minim 18cm pentru a asigura o buna scurgere.

Cum se monteaza un macerator WC

Racordul de iesire al unui macerator WC este de obicei amplasat in partea superioara a echipamentului. Racordul se face respectand indicatiile descrise in cartea tehnica a produsului. Nerespectarea indicatiilor mentionate in cartea tehnica a produsului poate duce la situatii neplacute sau la proasta functionare a echipamentului.
Noi va asteptam pe siteul nostru, www.shop-einstal.ro pentru a afla mai multe despre echipamentele oferite de catre noi, dar si pentru a cere informatii suplimentare. Va asteptam!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.