Cele mai bune servicii de vopsitorie auto Bucuresti le gasesti la Best Auto Service !

vopsitorie auto Bucuresti

O masina frumoasa este si una ingrijita, lipsita de murdarie, rugina sau alte imperfectiuni estetice. In cazul in care vopseaua masinii s-a degradat si doriti sa o duceti la o vopsitorie auto Bucuresti, Best Auto Service este cea mai buna solutie. Aici beneficiati de servicii la standarde de calitate inalte, oferite de personal cu experienta . Masina dumneavoastra va avea aspectul dorit, dat fiind ca toate serviciile oferite sunt personalizate in functie de cerintele clientilor.
Pentru a fi siguri ca faceti cea mai buna alegere, este important sa alegeti un profesionist. Aici se folosesc produse de cea mai buna calitate, dat fiind ca scopul acestei vopsitorii este sa multumeasca cat mai multi clienti. Vopsirea autovehiculelor are loc intr-un spatiu modern, perfect adaptat pentru acest tip de activitate. Metodele tehnice folosite sunt cat se poate de moderne, economice si ecologice, toate aceste aspecte fiind extrem de importante.
Autovehiculul este mai intai pregatit corespunzator, dupa care se aplica vopseaua in spatii curate, pentru ca lucrarea sa fie protejata, iar rezultatele sa iasa excelent. Se folosesc echipamente pneumatice pentru slefuit, care sunt racordate la un grup central de aspiratie si astfel caroseria este protejata impotriva gazarii cu fuller. Procesul de uscare este accelerat de cartre lampile cu unde infrarosii, calitatea rezultatului final fiind una exceptionala.

Vopsitorie auto Bucuresti – cum se desfasoara acest serviciu?

Primul pas pentru a obtine o suprafata stralucitoare si uniforma este pregatirea suportului. Astfel, masina este mai intai curatata si degresata, dupa care se vor examina cu atentie toate suprafetele ce necesita vopsire. Componentele care nu au nevoie de vopsea sunt demontate, dupa care poate incepe procesul de slefuire. Dupa ce se curata suprafata inca o data, se poate folosi chit acolo unde cazul si se aplica fuller-ul care ajuta la finisarea suprafetei.
Urmatorul pas efectat de specialistii de la aceasta vopsitorie auto Bucuresti este chiar aplicarea vopselei. Masina este introdusa in reperul de vopsit, acolo unde se aplica stratul de vopsea cu un pistol special de vopsire. In functie de starea masinii, se pot aplica mai multe straturi de vopsea. Dupa aceea, se aplica un strat sau doua de lac si se lasa totul la uscat timp de 3 ore. Odata ce suprafata masinii s-a uscat, se verifica eventualele defecte ce necesita remediere. Masina poate fi asamblata si proprietarul poate fi chemat sa o ridice.

Best Auto Service va asteapta cu Vopsitorie auto Bucuresti !

Daca ati decis ca este timpul ca masina dumenavoastra sa-si schimbe infatisarea, Best Auto Service va intampina cu cele mai bune servicii de vopsitorie auto Bucuresti. Doar aici se folosesc cele mai bune tipuri de vopsele si lacuri speciale, pentru ca suprafata masinii sa reziste o perioada lunga de timp si sa aiba un aspect impecabil. In plus, beneficiati de tarife avantajoase, negociate in functie de fiecare masina in parte!
Meta description:
Cauti vopsitorie auto Bucuresti? La Best Service Auto va asteapta un personal bine instruit si conditii excelente!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.