Centrale telefonice digitale doar prin Electrometal. Inovatie si preturi mici!

centrale telefonice digitaleTehnologie de varf si eficienta maxima; centralele telefonice digitale se preteaza tuturor exigentelor venite din partea companiilor moderne, cele care au nevoie de solutii inovatoare in materie de tehnologie si comunicatii. Gratie transferurilor rapide de informatii (voce, date, texte, imagini), aparitia sistemelor de comunicatii digitale a deschis perspective noi atat in domeniul telecomunicatiilor, cat si in domeniul informaticii.

Daca esti in cautarea unui furnizor gata sa-ti puna la dispozitie centrale telefonice digitale, apeleaza la un specialist in domeniu: Electrometal, companie din Brasov prezenta pe piata de profil din Romania de aproape 20 de ani. Specializata in furnizarea corpurilor de iluminat marca Elba, Electrometal pune la dispozitia clientilor si o gama diversificata de centrale telefonice digitale, ideale acolo unde se doreste performanta.

Electrometal comercializeaza centrale telefonice digitale cu functii avansate, perfecte pentru cei care doresc reducerea costurilor generate de implementarea inhouse, cum ar fi planificarea, achizitia hardware, instalarea, suportul tehnic/intretinerea sau capacitatea cumparata, dar nefolosita. In plus, centralele telefonice digitale oferite de Electrometal nu necesita instalare sau intretinere, deci pot fi utilizate imediat.

Dincolo de echipamente de ultima generatie, Electrometal iti ofera accesul si la tarife competitive, adaptate oricaror necesitati. Lasa noua tehnologie sa-ti aduca confortul in viata de zi cu zi!

Centrale telefonice digitale – Rapiditate si functii practice

O centrala telefonica este un sistem de componente electronice care realizeaza conectarea apelurilor telefonice dintr-o anumita zona. Cu alte cuvinte, centralele telefonice au rolul de a asigura conexiuni intre terminalele mediului telefonic care pot fi linii de abonati analogice sau digitale, sau jonctiuni intre centralele telefonice, care pot fi de asemenea analogice sau digitale.

Din punct de vedere al conexiunilor realizate, apelurile pot fi: apeluri locale (linii de abonat conectate la aceeasi centrala telefonica), apeluri de iesire (conectarea unei linii locale la o alta centrala telefonica), apeluri de intrare (conectarea unei jonctiuni de la alta centrala la o linie locala) si apeluri de tranzit (conectare intre centrale prin intermediul circuitelor de jonctiune asociate).

Sistemele telefonice electronice utilizate in prezent sunt in cea mai mare parte digitale, ele permitand comunicatii de voce, date, texte sau imagini.

Centralele telefonice digitale se adreseaza in special companiilor care au nevoie de centrala telefonica ip interna avansata, precum si call center-elor pentru primirea sau efectuarea de apeluri. Mai mult, aceste sisteme se adreseaza si furnizorilor gen IVR. Un mare avantaj este faptul ca serviciile pot fi folosite atat cu telefoane normale, cat si de pe calculator sau de pe smartphone.

Electrometal – Centrale telefonice digitale, pentru companii modernecentrale telefonice digitale

Esti in cautarea unei centrale telefonice digitale ce nu necesita instalare sau cablare in interiorul companiei? Vrei sa te bucuri de calitate la preturi avantajoase? Contacteaza Electrometal si alege din gama completa de centrale telefonice digitale modelul de care compania ta are nevoie.

Centralele telefonice digitale pe care firma Electrometal le comercializeaza dispun de o serie de functii avansate, potrivite pentru firmele moderne. Acces la lista apelurilor efectuate, acces la inregistrarile apelurilor, stocare inregistrari apeluri, mesagerie vocala, identitate apel, toate acestea sunt doar o mica parte din functiile unor centrale telefonice digitale de ultima generatie.

Pentru informatii suplimentare si pentru a comanda centrale telefonice digitale, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.