Certificat energetic Bucuresti

certificat rapid

In cazul in care suntem in situatia de a avea nevoie sa obtinem certificatul energetic in Bucuresti, unul care sa fie ieftin si deasemeni eliberat in mod rapid, adica in 24h, putem apela la firme care sunt specializate si care pot face asta pentru clientii lor.

Este in mod obligatoriu sa fie detinut un astfel de certificat energetic in cazul cladirilore care sunt construite, care se vand siin cazul celor care fac parte din cadrul programului cunoscut ca – prima casa sau al celor care sunt obtinute printr-un credit bancar, cel de inchiriere, sau acelea care sunt supuse renovarilor majore.

Echipele de specialisti sunt cele care se formeaza din doctori si din ingineri care au ani de experienta in acest domeniu energetic, ei dispunand de programe performante astfel incat sa poata sa faca un calculul in ceea ce priveste certificatele energetice in Bucuresti dar si in alte orase ale tarii noastre.

Termenul specific de eliberare al acestor certificate este cuprins de regula intre 4 pana la maxim 24 de ore de la data cand a fost facuta vizionarea imobilului respectiv, in functie de care este complexitatea acestuia si de suprafata imobilului.

Preturile specifice privind obtinere certificatului energetic in Bucuresti

Sunt in Bucuresti firme specializate care elaboreaza astfel de certificate ce arata performanta energetica (respectiv certificatele energetice) ieftin si deasemeni rapid, ele oferind cele mai avantajoase preturi de pe intreaga piata. Pretul de obtinere al certificatelor este influentat in functie de tipul cladirii in asa fel incat acesta se realizeze complexitatea pe care o au lucrarile.

Specialistii sunt cei care afirma ca preturile practicate de firme sunt preturi finale si nu au fost prinse si alte taxe suplimentare ce trebuie achitate de catre clienti.

Pretul acestui certificat energetic in Bucuresti se poate imparti si in functie de care este tipul imobilului, in felul urmator:

  • in cazul unui apartament care are o camera, adica o garsoniera este de 130 lei;
  • in cazul apartamentelor cu 2 camere pretul ajunge la 150 lei;
  • la apartamentele ce au 3 camere , pretul este de 160 lei;
  • la apartamentele de cate 4 camere pretul ajunge la 170 lei;
  • la apartamentele de 5 camere pretul este de 180 lei;
  • la casa/vila, in cazul spatiilor comerciale sau in cazul altor destinatii, avem un pret negociabil in functie de suprafata si complexitatea lui.

Un serviciu relativ nou este acela de trimitere acasa al respectivul certificat energetic in Bucuresti ori din alte localitati sin tara.

Poate sa fie transmis incluisv prin posta acest certificat energetic , asta implicand niste costuri ce sunt de 10 pana la maxim 15 lei in orasul Bucuresti, daca tinem cont de modul de plata pe care il alegem si 20 lei in cazul localitatilor care sunt in afara capitalei, insa poate fi ridicat si de la sediul firmelor fara sa avem si alte costuri suplimentare.

Sunt anumite firme pot oferii preturi mai avantajoase ce sunt practicate pe piata pentru obtinerea unui certificat energetic si deasemeni cea mai rapida cale pentru eliberare.

Multe dintre firme, in cazul in care gasiti un pret mai bun, pot oferii clientilor un discount suplimentar.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.