Chitzi Bush, club pentru copii care vor sa descopere lumea

Cauti un club pentru copii unde baiatul sau fata ta sa invete sa picteze, sa danseze, sa faca arte martiale, activitati de creatie plastica, activitati frontale, teatru sau sa invete despre istorie si geografie? Acum l-ai gasit! Este vorba despre Chitzi Bush din Bucuresti, un club al copiilor unde acestia vor invata si se vor distra deopotriva.

Club pentru copii, alternativa ideala pentru timpul liber al copiilor

 

Chitzi Bush, club pentru copii care vor sa decopere lumeaIti mai aduci aminte de perioada cand erai si tu copil si participai la cursuri la Clubul copiilor din orasul tau? Pe vremuri – na ca am ajuns sa vorbim si noi ca parintii si bunicii nostri! – toti copiii erau inscrisi la diverse activitati ce se desfasurau la Clubul copiilor si prin intermediul acestuia.

Unii dintre cei care citesc acum aceste randuri isi amintesc cu placere ca au facut balet, inot, karate, au facut traforaj, au olarit, au invatat despre insecte sau lumea florilor, au facut aeromodelism, drumetii montane si au participat la tabere, au urmat cursuri de geografie a tarii, au invatat despre flora si fauna si impreuna cu alti copii de aceeasi varsta au legat prietenii pe cinste.

Nu-i asa ca toate aceste activitati au reprezentat pentru tine o alternativa pentru timpul tau liber si in loc sa bati mingea in fiecare vara pe strazile din cartier mai bine invatai ceva util? Nu mai vorbim ca unii dintre copii si-au descoperit adevarate talente la muzica, sport sau pictura, astfel ca un club pentru copii este locul unde adevarata vocatie a unui copil poate fi descoperita mai usor.

Din fericire acest lucru bun s-a pastrat si astazi, in 2015, gasesti numeroase cluburi pentru copii unde-i poti inscrie, iar acestia se vor bucura sa descopere lumea intr-un mod interactiv, creativ si amuzant.

La Chitzi Bush, club pentru copii din Bucuresti, distractia este mereu in toi!

 

Capitala se poate mandri cu un club pentru copii unde acestia se vor simti in voie, se vor distra si vor invata lucruri noi din diferite domenii in functie de aptitudinile lor. Este vorba despre Chitzi Bush. Acest club al copiilor din Bucuresti isi are portile deschise pentru toti copiii care vor sa patrunda in tainele cunoasterii, sa desfasoare activitati de dezvoltare personala, sa se distreze si sa lege prietenii.

Ce fel de activitati propune Chitzi Bush copilului tau? Dintre cele mai diverse:

1. Limbi straine – engleza, germana sau franceza. Lectiile se tin de 2 ori pe saptamana, grupurile sunt restranse, copiii care participa au acelasi nivel de pregatireChitzi Bush, club pentru copii care vor sa decopere lumea1 pentru ca orele sa se desfasoare cat mai interactiv si mai interesant pentru toata lumea;

2. Dans;

3. Pian;

4. Learn2b;

5. Teatru – dictie, compunere si miscare scenica;

6. Inot;

7. Activitati frontale – se invata despre geografie, istorie, origami, lectura, calculator, dinozauri si alte curiozitati;

8. Activitati sportive – tenis si arte martiale;

9. Activitati de creatie plastice. Incepatorii primesc de la Chitzi Bush materialele, iar cei avansati trebuie sa si le cumpere singuri;

10. Se organizeaza si diverse activitati precum expozitii cu lucrarile proprii, excursii, activitati in aer liber, vizionari de film si de teatru, vizite la muzee, Gradina Botanica sau Gradina Zoologica.

Daca vrei ca al tau copil sa descopere lumea intr-un mod creativ, alege Chitzi Bush, club pentru copii. Ai nevoie de informatii suplimentare despre Chitzi Bush? Pentru detalii si inscrieri, suna la numarul 0740-254.423 si 0216-676.147 sau trimite un e-mail pe adresa gradinitachitzibush@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.