Cine poate beneficia de planul tău de asigurare privată de sănătate și cum?

asigoruare medicala internationala

În ziua de astăzi, o asigurare de sanatate este un produs imperativ necesar, atunci când ne dorim să beneficiem de îngrijire medicală și de costuri reduse totodată. Asigurarea medicală privată, spre deosebire de cea oferită de sistemul public de sănătate, facilitează accesul la servicii medicale de calitate nu doar în clinicile de stat, ci și în cele private, presupunând totodată și o acoperire a serviciilor de până la 100%.

Un alt tip de asigurare privată de sănătate, nou apărut pe piața din România este reprezentat de planurile de asigurare medicala internationala care includ acoperire  între 1,500,000  și 3,000,000 de euro, pentru o gamă mult mai largă de servicii medicale ce pot fi accesate atât în interiorul țării de domiciliu, cât și în afara ei.

Ce servicii sunt incluse în polița de asigurare internațională de sănătate?

MediHelp România, o companie specializată în dezvoltarea planurilor de asigurare medicala internationala, oferă atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii, planuri de asigurare cu acoperire anuală de până la 3,000,000 de euro.

Printre serviciile medicale acoperite se regăsesc investigații și analize medicale de rutină, spitalizare, îngrijire și tratament medical pentru situații de urgență, precum și tratament pentru boli cronice, transplant de organe sau tratament dentar, servicii de prevenție și tratament al cancerului etc.

Cine poate beneficia de asigurarea internațională de sănătate?

Dacă te gândești să achiziționezi o astfel de poliță de asigurare, află că poți include pe aceasta și un alt membru al familiei tale, însă regulile depind de compania asiguratoare.

În general, cei care pot beneficia de această opțiune sunt copiii cu vârsta de până în 26 de ani, precum și soțul sau soția și părinții celor doi, în funcție de caz.

În cazul MediHelp spre exemplu, numărul persoanelor care pot fi incluse în polița ta de asigurare medicală este nelimitat, iar înscrierea lor se face chiar la completarea formularului de aplicare pentru un plan de asigurare.

Bineînțeles, procedura și condițiile sunt diferite, în funcție de fiecare companie asiguratoare în parte.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.