Cipri Electrik: Case la Cheie pentru locuinta ta mult visata

Vrei sa iti construiesti o casa fara batai de cap, fara sa te preocupe proiectarea, constructia propriu-zisa, accesorizarea sau finisarea ei stiind ca directivele si indicatiile tale sunt urmate de o echipa de profesionisti? Daca asa stau lucrurile atunci trebuie sa optezi pentru constructia unei case la cheie asigurate de Cipri Electrik. Compania, cu sediul in Bucuresti executa constructii de case la cheie si case la rosu, impreuna cu alte servicii disponibile casei tale de vis, la preturi accesibile si competitive, totul pentru a oferi solutii viabile si de inalta calitate.

Cipri electrikFie ca esti la inceput de drum, sau ca vrei sa iti schimbi locuinta, constructia unei case la cheie este alegerea perfecta pentru tine. Prin alegerea acestei solutii iti vei putea asigura un viitor pe placul tau, casa mult visata fiind doar la un pas de tine. Desigur, daca nu detii capital suficient pentru constructia unei case la cheie poti alege realizarea casei la rosu, care desi ofera mai putine avantaje (este oferita doar constructia propriu-zisa, nu si finisajele sau accesoriile) poate reprezenta alegerea perfecta pentru cei ce isi doresc constructia imobilului in etape.

Casele la cheie sunt cladiri complet finisate, atat in interior cat si exterior. Asadar, imobilul va fi utilat complet: toate instalatiile electrice si utilitare, pardoselile, faianta si vopseaua sunt incluse in constructie. Dupa realizarea casei la cheie viitorii beneficiari se pot muta oricand, mobilarea locuintei fiind tot ce mai este necesar. Dupa cum vedeti avantajele constructiei unei case la cheie sunt numeroase, desi acest lucru este valabil doar daca alegeti o echipa de profesionisti si cu experienta pentru a se ocupa de planurile dumneavoastra.

Cipri Electrik este o companie infiintata in anul 2007, de atunci, firma ocupandu-se cu constructii civile si industriale, cu predare la cheie, executate la un inalt nivel calitativ, castigandu-si astfel un renume bine meritat. Asadar, experienta noastra este una vasta, portofoliul dobandit recomandandu-ne pentru orice fel de proiect, indiferent de complexitatea sau cerintele exigente impuse. Cipri Electrik executa case la cheie si la rosu cu profesionalism si la inalta calitate, la preturi avantajoase si pliabile planurilor dumneavoastra.

Daca alegeti sa ne contactati, echipa noastra va sta la dispozitie cu informatii si asistenta gratuita asigurandu-se o colaborare bazata pe incredere si respect reciproc. Se vor pune bazele noii constructii, fiind realizat proiectul dupa directiile impuse de dumneavoastra, sau stabilite de comun acord. Pe toata durata executiei colaborarea va fi activa, asadar o sa fiti la curent cu toate detaliile sau modificarile arondate procesului de asamblare.

Preturile practicate sunt avantajoase, stabilirea acestora depinzand in mod direct de cerintele si pretentiile beneficiarilor, dar ca pret de pornire, practicam:

Constructie casa la cheie:

  • 350-500 EUR/mp.
  • Preturile difera in functie de complexitatea proiectului si tipul de materiale folosite.
  • Preturile contin atat manopera, cat si materialele de constructie.
  • Preturile sunt calculate la suprafata construita a casei.
  • Preturile sunt actualizate – 2011.
  • Preturile nu includ TVA.

Pentru mai multe detalii, precum si pentru asistenta de specialitate accesati site-ul Cipri Electrik, unde puteti lua la cunostinta si totalitatea serviciilor oferite de compania noastra.

Cipri Electrik, date contact:

Email: office@ciprielectrik.ro
Telefon fix:021-335.2520 Interior: 801 / 805 / 806
Fax: 021-335.2520 Interior: 807
Telefon Mobil: 0727 921 576 / 0724 129 926
Website: www.ciprielectrik.ro
Adresa:
Calea Rahovei, Nr. 214
Sector 5, Bucuresti
Cod Postal: 050909
Romania

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro.

In continuare, poti citi articole interesante si aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.