City Taxi – taxiul de care ai nevoie!

Taxi-Constanta-AVp05Cand mergi in vacanta si ai multe bagaje cu tine, ca sa ajungi de la gara la hotel ai intotdeauna nevoie de un taxi, iar pentru a ajunge in siguranta la destinatiem apeleaza la compania City Taxi. Acestia vor fi mereu aproape atunci cand ai nevoie de un transport, astfel nu va trebui sa transporti bagajele si sa ajungi epuizat la destinatie. Apeleaza cu incredere la serviciile City Taxi, deoarece acestea sunt prompte, sigure si profesionale de fiecare data. Cu o vasta experienta in domeniu, City Taxi ofera servicii de transport si taximetrie in Constanta.

Fie ca ai nevoie de servicii in regim de taxi sau ca este vorba de transportul persoanelor, curse pentru aeroport, curierat rapid, transport copii sau angajati, City Taxi iti ofera serviciul de care ai nevoie, fiind mereu aproape de tine. Clientii pot beneficia de aceste servicii la orice ora din zi si din noapte, fiind mereu in siguranta alaturi de compania City Taxi. City Taxi este solutia ideala pentru a ajunge in timp util la locul dorit. Taxiurile disponibile indeplinesc toate normele si conditiile de siguranta si confort pentru ca orice client sa beneficieze de servicii eficiente. Soferii au beneficiat de formare profesionala si detin autorizatie pentru transport de persoane, astfel ca serviciile oferite sunt realizate cu promptitudine si profesionalism. In afara de serviciul de transport in orice locatie din Constanta, City Taxi ofera si servicii adiacente. De exemplu, in cazul curselor spre aeroport, compania ofera posibilitatea de apel de trezire dimineata pentru a nu pierde avionul. Tarifele sunt accesibile oricarei persoane, iar soferii sunt intotdeauna politicosi si atenti cu pasagerii pe intreg parcursul cursei.

Cu ajutorul City Taxi, poti rezerva taxi-uri in Constanta, atat prin telefon, dar si online daca ai un cont inregistrat. City Taxi foloseste tehnologie din noua generatie pentru sistemul de dispecerat, astfel fiecare taxi are un sistem de navigatie pentru a putea face cu usurinta legatura la centrala. In acest caz, rezervarea cursei se face la cel mai apropiat taxi de locatia clientului, fara a mai fi nevoie ca soferul sa raspunda la cerintele centralistei. In acest fel, toate servciile se realizeaza cu promptitudine si eficienta maxima. Mai mult decat atat, taxi-urile sunt dotate cu sisteme GPS pe care compania le utilizeaza in scopul de a duce clientii la destinatia dorita pe cea mai scurta ruta si in cel mai scurt timp. Intrucat taxi-urile sunt constant monitorizate, siguranta ta este garantata, iar compania stie oricand de locul unde se afla un taxi si de traseul pe care acesta il urmeaza. Sistemul de cartografiere urmareste fiecare taxi in parte, fiecare detaliu al activitatii fiind inregistrat.

Alege un taxi de la City Taxi pentru a facilita transportul de bagaje sau pentru a scurta timpul de mers dintr-un loc in celalalt. Fie ca ai nevoie de serviciul de taxi pentru afaceri sau pentru uz personal, City Taxi este la dispozitia oricarui client. Serviciile excelente se datoreaza responsabilitatii si dedicatiei din partea companiei pentru solutionarea oricaror provocari. Pentru servicii impecabile, alege un taxi City Taxi in Constanta!

Datele de contact ale firmei City Taxi

Adresa firmei: B-dul Mamaia, Nr. 16, Constanta, Constanta

Telefon: 0241 933

Email: office@citytaxi.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.