Cladiri stralucitoare cu Lavobad Impex Bucuresti

Cladiri stralucitoare cu Lavobad Impex BucurestiVrei sa construiesti un magazin sau un mall si nu stii la cine sa apelezi pentru executarea fatadei din sticla securizata? Noi iti recomandam sa apelezi cu incredere la firma Lavobad Impex din Bucuresti. Aceasta firma se recomanda de la sine prin portofoliul impresionant al lucrarilor executate, dar si prin calitatea executiei.

Sticla securizata se obtine prin incalzirea acesteia intr-un cuptor, pana la cca 700 grade C, urmata apoi de racirea brusca. Prin acest procedeu se echilibreaza tensiunile din interiorul ei, ceea ce ii confera calitatile specifice sticlei securizate. In cazul unui impact mecanic puternic geamul prezinta rezistenta, fiind foarte solid.

Din dorinta de a imbina perfect aspectul estetic cu eficienta energetica a unei cladiri, arhitectii apeleaza tot mai des la constructii cu pereti cortina transparenti, simpli, dubli sau chiar fatade paralele. De asemenea, se pot realiza combinatii intre sticla si alte materiale de constructie, cum ar fi: piatra naturala, metalele, lasand libertate maxima de creatie proiectantilor si arhitectilor. Esteticul nu reprezinta insa cel mai important aspect dintr-o constructie. Fatadele si geamurile trebuie sa asigure stabilitate si durabilitate constructiei. Aceasta presupune o adeziune perfecta intre componente si folosirea unor sigilanti foarte elastici si rezistenti la intemperii.

Fatada din sticla a devenit in prezent solutia inovativa care imbunatateste nu numai apectul estetic a unei constructii, dar care asigura si oCladiri stralucitoare cu Lavobad Impex Bucuresti1 protectie fonica, termica si un iluminat natural imbunatatit, oferind astfel interiorului o atmosfera placuta si pastrarea unei temperaturi optime.
Este foarte bine sa stii ca in timpul iernii, o fatada din sticla, foarte atent executata si cu materiale de buna calitate, poate da interiorului o atmosfera placuta, pastrand in acelasi timp o temperatura optima. Ele se pot deschide sau glisa. Cele mai multe solutii constructive ofera aceasta posibilitate, realizand astfel legatura cu piscina sau gradina din fata casei, intr-un mod cat mai natural. In ceea ce priveste izolarea termica, folosirea a doua sau a mai multor foi de sticla acoperite cu diverse pelicule, intre care se gasesc gaze inerte, imbunatateste considerabil performantele termice ale geamului. Sticla reflectorizanta reduce vara cantitatea de energie solara ce patrunde in locuinta, creand si un efect de oglindire ce asigura o protectie impotriva privirilor indiscrete. De asemenea, sticla Low-E impiedica radiatiile ultraviolete sa patrunda in interior, protejand obiectele contra decolorarii, iar iarna reduce semnificativ pierderile de caldura. O fatada din sticla nu poate avea rival din partea nici unui alt material din punct de vedere estetic.

Daca ai retineri legate de siguranta sau intimitate, trebuie sa stii ca producatorii de sticla vin cu solutii si pentru acesta problema. Astfel, sticla securizata are proprietati mecanice net superioare sticlei obisnuite, iar la spargere aceasta se descompune in bucati foarte mici, anuland riscul unor accidentari. In plus, exista folii speciale care transforma suprafetele vitrate in zone sigure antiefractie, antivandalism si chiar antiglont.

Cu o experienta de peste 15 ani in construirea de fatade de sticla securizata, firma Lavobad Impex din Bucuresti este o garantie a calitatii si durabilitatii in executia lor. Portofoliul lucrarilor vine sa intareasca seriozitatea si profesionalismul de care da dovada aceasta firma.

Daca doresti fatade sticla securizata de calitate superioara, apeleaza la compania Lavobad Impex din Bucuresti. Pentru informatii suplimentare, suna la numerele 021.337.48.87, 0728.872.261 sau 0722.367.110.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Citeste mai departe si un articol interesant despre girofarurile de la Malco Atp!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.