Club pentru copii Chitzi Bush – programe pline de activitati educationale si ludice pentru cei mici!

2012-10-11 10.34.45-8400279c11

Societatea in care traim ne ocupa o mare parte din timp, astfel ca a fi parinte este tot mai dificil. Timpul petrecut cu cei mici este putin,iar  nevoia de  afectiune, educatie si distractie a copiilor este  una nemarginita. Insa copilaria merita traita din plin, idiferent de programul ocupat al parintilor. Pentru aceasta exista scolile cu program prelungit sau cluburile de copii, acestea fiind locul ideal pentru dezvoltarea armonioasa a piticilor.

Chitzi Bush este un club pentru copii din Bucuresti, care asteapta toti copii sa se distreze, sa participe la cele mai interesante activitati si sa intalneasca noi prieteni.  Ce ofera acest club? Copiii dumneavoastra pot invata limbi straine precum engleza, franceza sau germana, pot participa la activitati de creatie plastica sau lectii de pian, dans, inot, teatru etc. Pentru cei care iubesc muzica inca de mici, painul este una dintre optiunile pe care le puteti alege.

De asemenea, la Chitzi Bush se pune accentul nu doar pe educatie, ci si pe miscare si un stil de viata cat mai sanatos. Sunt organzizate cursuri de arte martiale , vizite la diverse muzee, la Gradina Zoologica, in parcuri si multe alte excursii.

Club pentru copii – o solutie avantajoasa pentru cei mari, dar si pentru cei mici!

Numarul gradinitelor sau scolilor cu program prelungit este destul de mare, insa asta nu inseamna ca toate acestea ofera servicii excelente. Inainte de a-i inscrie pe cei mici la un club pentru copii, fiti siguri ca ati ales locul potrivit. Copiii sunt fragili si orice atitudine gresita fata de acestia poate duce la probleme grave de comunicare. De aceea, asigurati-va ca personalul este specializat si toate conditiile de siguranta sunt respectate.

Atata timp cat colaborati cu o echipa profesionala de cadre didactice, avantajele inscrierii copiilor la un astfel de club pentru copii, cum este Chitzi Bush sunt numeroase. In primul rand, puteti merge linistiti la serviciu, fara sa va faceti griji ca nu are cine sa mearga dupa copii sau ca nu are cine sa le serveasca masa. Programul este extrem de flexibil, astfel ca cei mici pot fi dusi acasa atunci cand terminati programul de lucru.

Timpul va trece foarte repede la un club pentru copii, intrucat programul este complex, organizat astfel incat cei mici sa nu se plicitseasca deloc. Lecturi, jocuri de cunoastere, sport, mese gustoase si multe alte activitati stau la baza programului zilnic al copiilor.

Orice copil ar vrea sa intre in club pentru copii Chitzi Bush!

Asadar, daca nu v-ati hotarat inca unde sa lasati copilul in timp ce dumneavoastra sunteti la serviciu, Chitzi Bush este solutia ideala. Acest club pentru copii va asteapta cu o multime de oferte atractive, in schimbul unor taxe accesibile. Cei mici pot invata limbi straine, isi vor perfectiona cunostintele, vor socializa cu alti copii de varsta lor, vor participa la tot felul de activitati si jocuri si se vor distra cat va fi programul de lung. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.chitzi-bush.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.