Colecteaza si recicleaza inteligent cu EkoLinea!

Colecteaza si recicleaza inteligent cu EkoLinea!Datorita domeniului de activitate in care se dezvolta firma ta, aceasta aduna in mod constant multe cutii si cutiute din carton? Nu stii ce sa faci cu ditamai mormanul de cutii si le arunci la gunoi? Lucrezi in domeniul alimentar si marfa iti vine ambalata si transportata in carton? Ce faci apoi cu cartonul? Ti-ar fi de folos sa existe o firma care sa vina sa colecteze cartonul si apoi sa-l recicleze sau macar sa stii ca exista un depozit de colectare undeva in orasul tau si sa duci tu toate cutiile acolo macar o data pe saptamana? In acest mod scapi si de aglomerarea de la pubela, dar si de platile extra din cauza volumului mare de gunoi pe care il arunca constant magazinul tau.

Daca esti o companie mai mare, o fabrica sau chiar un supermarket, iar cantitatea de deseuri de carton este foarte mare si-ti doresti si tu sa fii eco si sa reciclezi deseuri, poti apela la urmatoarea solutie: achizitionarea unei prese de balotat carton. In acest mod reusesti sa comprimi cartonul si acesta va utiliza mai apoi mult mai putin spatiu in depozite. Iar dupa ce aduni o cantitate suficient de mare il duci la un centru de colectare.

De unde poti achizitiona si tu o astfel de presa de balotat? De la EkoLinea din Bucuresti. Aceasta companie a aparut pe piata romaneasca inca din anul 2007 si din acel moment s-a ocupat de importarea si distribuirea de utilaje diferite menite sa te ajute in gestionarea deseurilor.

Pentru ca toata lumea isi doreste un mediu inconjurator sanatos, curat si, mai presus de toate acestea, isi doreste spatiu mai mult, poti apela cu incredere la presele de balotat pe care compania EkoLinea ti le pune la dispozitie!

Sorteaza, colecteaza, baloteaza si recicleaza cartonul cu EkoLinea

Daca esti si tu pus in situatia de a nu mai avea loc in depozite din cauza cartonului si daca totusi nu vrei sa-l arunci, ci vrei sa ajuti la reciclarea lui, pentru o lume mai curata, ai o singura solutie. Cumpara o presa de balotat carton si in acest mod faci instantaneu mai mult spatiu in depozitul tau, dar ajuti si la transportarea mai usoara a cartonului de catre firmele care vin sa ridice deseurile.

Presele de balotat carton pe care ti le propune EkoLinea pot avea mai multe modele, in functie de necesitatile tale. Poti cumpara prese de balotat unicamerale sau multicamerale. Presele unicamerale au o capacitate mica, medie sau mare, iar presele multicamerale sunt prevazute cu doua containere, care te ajuta sa-ti faci mult mai rapid treaba.

Presele unicamerale sau multicamerale sunt si ele impartite in mai multe modele, astfel incat tu sa ai de unde alege. Functionarea este simpla si nu necesita instructie speciala.

EkoLinea – un mediu mai curat si mai aerisit

Cu EkoLinea poti achizitiona prese de balotat carton fie noi, fie second-hand, in functie de buget. Insa, indiferent de alegerea ta poti fi sigur de calitate, deoarece EkoLinea importa doar Colecteaza si recicleaza inteligent cu EkoLinea!1utilaje din Uniunea Europeana, ce apartin unor marci recunoscute.

Daca ai nevoie de montaj, dar si de service pentru presele cumparate, echipa EkoLine iti vine intotdeauna in ajutor!

Daca esti in cautare de prese de balotat carton, ia legatura cu firma EkoLinea. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 021-668.41.28, 0753-055.040 si 0753-055.040 sau trimite un e-mail pe adresa office@ekolinea.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre cazare Mamaia in 2014.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.