Commander Systems – Ia-ti Internetul cu tine!

Pentru multi dintre noi, masina personala sau a firmei ne este deseori ca o a doua casa. Petrecem ceva timp in ea, incepand de dimineata cand plecam la birou, continuand cu pranzul cand il luam pe cel mic de la gradinita sau scoala, mergem la cumparaturi, iar seara ne intoarcem acasa. Adunate, momentele de mai sus insumeaza cateva ore bune, petrecute in habitaclul masinii. Si ce facem cand stam in trafic? Intram pe net, dam telefoane, citim stirile daca avem acces de la providerul telefonic. Daca avem aceasta optiune, de net pe telefon.

Dar ia stati putin! Daca masina este o a doua casa, iar acasa avem conexiune la net, de ce nu am avea si in masina? Intelegeti unde vreau sa ajungem? La wifi-ul in masina personala. Inainte sa vorbim despre asta insa, sa vorbim putin si despre cei care au adus si implementat serviciile de acest gen la noi in tara.

commander systemFirma Commander Systems a fost fondata in 2005 prin intermediul unei societati britanice, CAPITAL INVESTMENTS, care a permis atat dezvoltarea financiara cat si implementarea cunostintelor necesare care permit firmei Commander sa puna in aplicare cele mai noi servicii si sisteme in domeniul monitorizarii flotelor auto si nu numai.

Firma ofera servicii de monitorizare flota auto, monitorizare activa si pasiva prin satelit, monitorizare persoane si animale si chiar wi-fi pentru automobile (!!!).

Serviciile de monitorizare a flotei nu sunt servicii cu program fix, dar consultantii firmei sunt mereu disponibili si pregatiti sa va ajute ori de cate ori aveti nevoie, indiferent de locatie sau ora. Acest lucru este favorizat de dorinta de a veni mereu in sprijinul clientilor, de a-i consilia si de a le oferi serviciile de care au nevoie.

Pe masura ce le folosesc, oamenii constientizeza din ce in ce mai mult utilitatea serviciilor si sistemelor de monitorizare achizitionate. Iar internetul a devenit parte integranta din viata noastra, o buna parte din activitate (de orice fel) o desfasuram in spatiul virtual.

Asadar, conexiunea la internet wi-fi in masina nu mai este o idee prezenta doar in filme, aceasta devine realitate odata cu serviciile oferite de Commander Systems.

Fie ca vreti sa cititi presa pentru a fi la zi cu evenimentele ce se petrec in jurul vostru, sa rasfoiti reviste online sau sa cititi blogurile preferate cand stati in trafic, sa cautati informatiile de care aveti nevoie intr-un moment dat sau pur si simplu sa comunicati cu alte persoane, cu serviciile de internet wi-fi puteti efectua toate aceste lucruri si nu numai, chiar din interiorul masinii personale, in orice moment al zilei.

Gama diversificata pusa la dispozitie cuprinde si serviciile de instalare a tuturor dispozitivelor, pentru ca internetul sa fie activ in momentul in care dumneavoastra ati bagat cheia in contact. Pentru toate acestea, beneficiati de consultanta la achizitionare, montare echipament si service ori de cate ori situatia o cere.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Proprietar: Commander Systems
Ţara: Romania
Judeţ: Bucureşti
Localitate: Bucureşti
Adresa: Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 10A
Telefon: 0755 048 105

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.