Compania Euromagnet va ofera magneti neodim ideali pentru cerintele din ce in ce mai mari ale societatii in care traim

Magnetii sunt parte importanta a vietii noastre, numai ca nu prea cunoastem adevarata valoare a acestora. Cand spunem magneti, automat ne gandim la magnetii de frigider sau la cei din laboratoarele de fizica de prin scoala generala sau liceu. Nu multi dintre dvs. cunosc adevarata importanta a magnetilor, care consta in facilitarea serviciilor de telefonie mobila, oferirea unei surse de energie, sau posibilitatea de a conduce o masina. In era tehnologiei, in secolul vitezei, magnetii neodim reprezinta solutia ideala pentru o societate in plin proces de evolutie. Compania Euromagnet ofera clientilor sai posibilitatea de a comanda asemenea produse la un raport calitate-pret cat mai bun.

Ce sunt magnetii neodim si care sunt avantajele acestora?

            Magnetii nu sunt un subiect de mare importanta, care sa se regaseasca pe buzele tuturor romanilor. La momentul actual, putini cunosc ce sunt magnetii neodim si care sunt motivele pentru care ar trebui sa apreciem mai mult calitatile acestora. In primul rand, magnetii neodim se incadreaza in categoria celor mai puternici magneti de pe planeta. Acestia sunt cunoscuti dub denumirea de Neodim-fier-bor sau neodymium, fiind extrem de stabili, dar si sensibili la toate campurile electromagnetice care ii inconjoare.

In cazul in care temperatura la care sunt supusi depaseste 200 de grade Celsius, magnetii neodim isi pierd proprietatile si magnetismul, in rest, se comporta in conditii excelente! Magnetii neodim au caracteristici excelente, cu o masa mica, si forme interesante, de la inele, prisme, segmente sau cilindri. In plus, reprezentantii firmei Euromagnet va ofera magneti neodim imbracati in nichel, zinc, rasini expodice, pentru ca acestia sa fie protejati la capacitate maxima.

Trebuie mentionat si faptul ca acesti magneti sunt tratati anti-coroziv in mod sistematic, si ca au la baza unul din cele mai scumpe si mai rare minereuri, care le confera functionalitate maxima. La ce se folosesc magnetii neodim, va intrebati? Acestia sunt ideali pentru a curata uleiul de motor, pentru a indrepta tabla auto, pentru a sterge un hard disk, pentru a ridica aschii de metal, pentru stergerea cardurilor de debit, a casetelor video, pentru experimente diverse, numere de magie, in turbinele eoliene, generatoare de putere, si lista poate continua.

Euromagnet – principalul furnizor de magnet neodim din tara noastra

Magnetul neodim nu corodeaza, functioneaza perfect in orice conditii si la orice temperatura, este utilizat in industrie si in alte domenii, si pretul este unul accesibil. In oferta companiei Euromagnet veti gasi cateva sute de produse ce au la baza magnet neodim si pot fi comandate la cele mai bune preturi! Nu ezitati sa luati legatura cu o echipa de profesionisti, gata sa va ofere toate informatiile necesare investirii intr-un astfel de produs!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.