Compresor cu piston GEA Grasso V

Compresorul cu piston asigură comprimarea mecanică a vaporilor de agent frigorific prin intermediul ansamblului bielă-manivelă-piston.

Vaporii de agent frigorific sunt aspiraţi de compresor prin supapele de admisie in interiorul cilindrului de compresie, unde pistonul comprimă vapori, crescând astfel presiunea acestora. Vaporii comprimaţi sunt apoi eliminaţi din cilindru prin  supapele de refulare a compresorului.

Compresor cu Piston Compresoarele cu piston GEA Grasso V pot fi folosite in diverse domenii industriale: alimentar (procesare lapte, carne sau legume-fructe), chimic, petro-chimic (rafinării de petrol sau compresia gazului natural), farmaceutic, logistic (depozite de refrigerate si congelate) sau pentru aplicaţii HVAC cu capacitaţi de răcire mari, dar şi pentru pompe de căldură, prin modelele de compresoare proiectate să funcţioneze la presiuni foarte mari. Pentru clienţii care îşi doresc, în ansamblul aplicaţiilor lor, un compresor pentru refrigerare sau congelare cu un randament foarte ridicat (COP ridicat), soluţia ideală este utilizarea compresoarelor cu piston in instalaţii frigorifice, funcţionând cu amoniac.

GEA Refrigeration România activează in domeniul industriei frigorifice industriale (refrigerare si congelare), acoperind gama serviciilor privind proiectarea, livrarea, instalarea, punerea în funcţiune şi întreţinerea în garanţie sau post-garanţie a echipamentelor frigorifice de ultimă generaţie.

Printre produsele comercializate de către GEA Refrigeration România se numără următoarele: compresoare, centrale compresoare, chillere, pompe de căldură, maşini de producere gheaţă-fulgi, valve, freezere, uscătoare de amoniac şi multe alte sisteme de frigorifice de ultimă generație.

Inginerii proiectanţi ce lucrează la firma GEA Refrigeration România, realizează instalaţii frigorifice industriale. Prin apartenenţa la GEA Refrigeration Technologies, cea care deţine şi fabricile producătoare ale echipamentelor şi a sistemelor oferite de GEA Refrigeration Romania, preţul unor astfel de echipamente şi sisteme (instalaţii) de răcire este foarte competitiv, iar raportul calitate-preţ este unul avantajos.

Recent lansate pe piaţă, compresoarele cu piston GEA Grasso V au un consum minim de energie electrică, fiabilitate ridicată, iar costurile de achiziţie şi de întreţinere ale acestora sunt mult reduse.

Dintre avantajele folosirii acestor echipamente, vom aminti doar pe cele mai importante dintre ele:

  • Siguranţa. Între circuitul de aspiraţie şi circuitul de refulare a agentului frigorific, se regăseşte o valvă de siguranţă. Aceasta asigură utilizatorul împotriva oricărui tip de defecţiuni.
  • În conducta de aspiraţie a compresorului, este prevăzut un filtru care protejează compresorul de eventualele impurităţi din circuitul frigorific.
  • Mentenanţa unui astfel de sistem de răcire se face la perioade relativ lungi de timp, astfel că, utilizatorul unui compresor cu piston Grasso V va beneficia de economii importante, in comparaţie cu alte tipuri de compresoare;
  • Distribuţia şi transferul temperaturii in interiorul compresorului cu piston este optimizata, astfel încât zona rece a galeriei de admisie a agentului frigorific să nu interfereze cu zona fierbinte a galeriei de evacuare;
  • Durabilitatea compresoarelor GEA Grasso V realizate de către GEA Refrigeration Technologies este net superioară celor realizate de competitorii săi direcţi, astfel că, datorită materialelor de bună calitate din care sunt realizate, echilibrului de presiune si temperatura, aceste compresoare, in condiţii bune de lucru pot avea o durata de viaţă de până la 30-40 de ani, necesitând mici lucrări de mentenanţă;
  • Din punct de vedere fonic, compresoarele cu piston produc un minim de zgomot in funcţionare, astfel că funcţionarea lui nu va afecta sub nicio forma alte activități desfăşurate in jurul echipamentului frigorific;

Compresoarele cu piston Grasso V pot fi folosite in diverse aplicaţii industriale de refrigerare si congelare. Datorita profesionalismului si seriozităţii cu care GEA Refrigeration Romania îşi desfășoară activitatea, acesta a devenit un partener de încredere pentru clienţii săi.

Contact

Compania: GEA Refrigeration Romania
Ţara: Romania
Judeţ: Cluj
Localitate: Cluj-Napoca
Adresa: Buna Ziua 34-36, etaj 3 si 4
Telefon: 0264 453 206
0264 453 207
Fax: 0264 453 208

Cand veti contacta firma, mentionati ca ati gasit oferta pe zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.