Construieste spatii industriale cu Piantus Construct

Construieste spatii industriale cu Piantus ConstructA crea, a construi si a da viata stau in insasi natura omului. Inca din epoca primitiva omul a construit. Daca la inceput el a construit doar case pentru el si familia sa, in timp aceasta ramura s-a dezvoltat, astfel incat in zilele noatre se construieste la scara mare. Acum omul a reusit sa atinga cerul prin zgarie nori, sa imbine utilul cu placutul in cadrul aceleiasi constructii si sa ridice numeroase spatii industriale. Spatiile industriale au destinatii diferite si tocmai de aceea atunci cand sunt proiectate si construite trebuie sa se apeleze la o firma priceputa. O astfel de firma este Piantus Construct din Craiova.

Despre Piantus Construct

Piantus Construct a luat nastere in Craiova inca de acum multi ani. Domeniul principal de activitate al companiei este cel al constructiilor. Pe langa constructiile de case si de vile “la cheie”, societatea se ocupa si de construirea spatiilor industriale, dar si de amenajari interioare si exterioare, astfel incat clientii pot alege dintr-o gama variata de servicii, in functie de necesitatile si prioritatile lor. Portofoliul firmei este impresionant, iar acest lucru reprezinta cartea ei de vizita.
Prin munca multa, seriozitate si prin calitatea serviciilor oferite, Piantus Construct a reusit sa devina in ultimii ani una dintre cele mai cautate si mai renumite firme de constructii, atat din Craiova, cat si din tara.
Echipa Piantus Construct este una formata numai din profesionisti, care pun pe primul plan satisfacerea clientilor. Experienta acumulata in timp ii recomanda pentru orice lucrare complexa care se face la standarde europene de calitate.

Servicii Piantus Construct

1. Construire de case la rosu;
2. Construire de case la cheie;
3. Construire de hoteluri;
4. Construire de spatii industriale si comerciale;
5. Amenajari interioare;
6. Amenajari exterioare;
7. Amenajari gradini.

Spatiile industriale si construirea lor

Printre ofertele sale, Piantus Construct pune la dispozitia clientiilor si servicii de constructii industriale. Acestea sunt realizate la un nivel ridicatConstruieste spatii industriale cu Piantus Construct1 de calitate si prezinta preturi avantajoase.

Etape in construirea de spatii industriale:

– Proiectarea spatiilor industriale, care se face de catre un bun architect, prin multa munca, studiu si analiza;
– Rezistenta constructiei este realizata de catre un inginer. Acesta este un domeniu care tine de siguranta si securitatea oamenilor si nu este de glumit;
– Se efectueaza studii geologice, iar apoi se trece la saparea si turnarea fundatiei;
– Se confectioneaza scheletul metalic intr-un atelier specializat pentru astfel de lucrari;
– Se monteaza scheletul metalic in locul unde se ridica spatiul industrial;
– Se realizeaza peretii si apoi acoperisul in functie de destinatia ulterioara a acestor spatii industriale.

Un spatiu industrial poate fi destinat pentru realizarea de spatii comerciale, pentru birouri sau pentru hale industriale de productie sau de depozitare.
Centrul comercial este o cladire sau chiar un grup de cladiri in interiorul carora se desfasoara o activitate de comercializare a unei game bogate de produse si servicii. Un centru comercial mai este denumit shopping mall sau pe scurt, doar mall.
Halele industriale sunt fabricate in special din metal, structura este confectionata din otel, au un design modern si prezinta fiabilitate, rezistenta si adaptabilitate. Acest gen de cosntructii se poate extinde foarte rapid atat in inaltime cat si in latime.


Astfel, pentru construirea oricaror spatii industriale poti apela cu incredere la Piantus Construct.

In continuare poti citi si despre reparatii frigidere.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.