Contasoft-pentru o gestiune mai usoara

Program-gestiune-contabila-xnGaySuccesul unei firme depinde de o buna gestiune. A apus vremea in care socotelile se tineau pe o bucata de hartie. Acum contabilii au o arma mult mai puternica: sisteme si programe performante, gata sa stocheze informatii vitale. Implementarea unui astfel de sistem, se dovedeste de multe ori, un proces complex menit sa eficientizeze activitatile din cadrul unei firme. Inainte de toate, trebuie sa cunosti anumite aspecte atat despre activitatea firmei cat si despre performanta unui astfel de program.

Contabilitatea nu este un domeniu pentru oricine, insa este elementara atunci cand vine vorba de activitate unei firme. In sprijinul specialistilor in acest domeniu, s-au creat programe care sa le simplifice munca. Exista numeroase versiuni, compatibile pe orice calculator, dar care insa trebuie alese cu grija in functie de nevoile, dimensiunile si obiectivele companiei. Flexibilitatea si capacitatea de a finaliza cu succes proiectele de informatizare, reprezinta aspecte importante in alegerea programului potrivit. Capacitatea de parametrizare si configurare ale acestuia sunt necesare, mai ales atunci cand intervin modificari legislative sau organizatorice. Si pentru ca rezultatul sa fie unul scontat, se impune instruirea personalului care sa nu intampine dificultati in folosirea programului. Atentie la tarifele pe care furnizorii le solicita pentru achizitionarea unui astfel de program. De cele mai multe ori preturile sunt peste cele normale, si mai mult decat atat risti sa te trezesti fara licenta.

Inainte sa apelezi la variante neadecvate care sa-ti ingreuneze munca si sa-ti iroseasca timpul si resursele firmei , consulta specialistii de la Contasoft care iti vor pune la dispozitie cele mai bun program de gestiune contabila. Dupa ce vom analiza toate informatiile companiei, iti vom recomanda programul compatibil. Cel mai simplu de utilizat program de gestiune contabila este Platphorma 8,1, dezvoltat de compania Soft Agency Ltd.

Platphorma 8,1 este varianta small, si vine in sprijinul firmelor mici ce activeaza in domaniul prestarilor de servicii. In cadrul acestei gestiuni se pot urmari un numar nelimitat de tipuri de articole. Cu alte cuvinte, este solutia de care tu ai nevoie. Si pentru a intelege mai bine modul in care acesta functioneaza, iti oferim cateva informatii de baza . Sistemul Platphorma este o aplicatie Windows de retea realizata intr-o tehnologie moderna. Sistemul respecta principiul introducerii unice a datelor si ofera  flexibilitate in simularea situatiilor speciale. Pe langa toate acestea, Platphorma 8,1 permite calculul automat de totaluri si subtotaluri, in functie de anumite informatii cheie definite de utilizator. Este o varianta cu numeroase avantaje. In primul rand, dispune de peste 30 de module integrate intr un sistem unitar. In al doilea rand, sistemele sunt 100% in conformitate cu legislatia financiar contabila in vigoare. Sunt usor adaptabile pentru orice tip de activitate economica si asigura emiterea de documente tipizate in timp real. Manualul de utilizare este la indemana oricui, pentru ca explica in detaliu fiecare sistem.

Acesta este doar unul dintre programele de gestiune pe care Contasoft il pune la dispozitia clientilor sai, cu garantie si cu un pret mai mult decat avantajos. Datele inregistrate in acest program, se inregistreaza o singura data, iar apoi toate celelalte raportari si conexiuni se realizeaza de la sine.

Contasoft este alegerea profesionistilor pentru ca soft-urile noastre sunt create de cunoscatorii in domeniu. Programele furnizate de Contasoft, indica situatii, emit raportari si documente usor de operat. Cu alte cuvinte simplifica munca contabililor.

Contasoft pune la dispozitie soft-uri salarizare, sisteme GIS, soft-uri pentru citirea codurilor de bare, precum si  sisteme de gestiune ERP. Pentru mai multe detalii vizitati pagina noastra de internet.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.