Credo Expres Intermed: Usa antiglont vitrata

Siguranta afacerii dar si a angajatilor care activeaza in subordinea dumneavoastra trebuie garantata, in special pentru domeniile de activitate cu grad ridicat de risc. Aceste domenii sunt de regula cele in care se opereaza cu sume importante de bani. Astfel, in cadrul bancilor, oficiilor postale, a caselor de schimb valutar, a magazinelor de bijuterii sau ceasuri ce poarta brand-ul unor producatori renumiti sau a saloanelor in care se executa licitatii pentru diverse opere sau produse de valoare relevanta sunt necesare sisteme de securitate adecvate. Aceste sisteme pot include in functie de fiecare caz sisteme de alarma, sisteme control acces, sisteme de supraveghere video dar si o usa antiglont vitrata.

Usile antiglont vitrate sunt de cele mai mult ori utilizate in cadrul locatiilor in care se permite accesul publicului catre un ghiseu in spatele caruia se afla cantitati notabile de bani sau valori. Prin intermediul acestor usi este asigurata siguranta angajatiilor dar si a valorilor precum si buna comunicare dintre clienti si reprezentantii firmei respective. Fiind prevazuta cu geam vitrat usa permite vizibilitate crescuta dar si posibilitatea de convorbiri intre cele doua parti. Aceste usi sunt destinate unitatiilor bancare, oficiilor postale sau caselor de schimb valutar.

Instalarea unei usi antiglont vitrata va oferi un grad crescut de siguranta personalului angajat si va descuraja posibilele atentate. Aflandu-se in fata unei astfel de usi, orice hot va fi neputincios indiferent de ustensilele aflate in posesie. Usile ofera si protectie antiglont ceea ce inseamna ca valorile si viata angajatilor sunt in siguranta chiar daca se petrece un atac armat. Geamul sau sticla din care este confectionata usa antiglont vitrata poate capata proprietatea de a rezista unui soc sau impact foarte puternic, rezistenta care este obtinuta prin intermediul procesului de laminare. Acest proces de laminare consta in tratarea straturilor de sticla cu un material numit policarbonat. Materialul este unul usor, transparent, foarte asemenator cu plasticul dar extrem de rezistent la socuri.

Daca v-am atras atentia si doriti achizitionarea unui produs similar va recomandam serviciile companiei Credo Expres Intermed. Credo Expres Intermed ofera solutii eficiente de securitate si supraveghere prin intermediul echipamentelor de protectie si siguranta. Astfel este pusa la dispozitia clientilor o vasta gama de produse intre care sertare de transfer bancar, usi antiglont, ghisee antiglont, tabele de curs valutar, caserie antiglont, camere de tezaur si multe altele.

Credo Expres Intermed comercializeaza sistemele de securitate si siguranta la cele mai avantajoase pretrui de pe piata de profil din Romania. Compania asigura si transport, montaj sau asistenta tehnica de specialitate pentru toate produsele solicitate de potentialii clienti. Fiecare solutie de siguranta este dezvoltata in asa fel incat sa poata face fata cu brio oricarei situatii de risc oferind protectie vitala in caz de atac sau tentativa de furt.

Comandati usile antiglont vitrate Credo Expres Intermed daca doriti sa oferiti un mediu de lucru sigur, sanatos si desigur daca tineti la siguranta angajatiilor si bunurilor din cadrul firmei dumneavoastra. Pentru a achizitiona un produs Credo Expres Intermed utilizati datele de contact de mai jos.

Credo Expres Intermed, date contact

Adresa:
Telefon:
Fax:
E-mail: Dimitrie Cantemir 16 Bucuresti
+40 722 464 986
+40 31 8160 154
office@credoexpres.ro

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.