Cu Limak Import Export R construiesti mai usor

Lucrezi in domenischela metalica mobilaul constructiilor si ai nevoie de achizitionarea sau inchirierea unor schele metalice fixe sau mobile? Vrei sa le ahizitionezi la cele mai bune preturi de pe piata? Cauti o colaborare cu o firma specializata in constructiile metalice? Foarte simplu! Colaboreaza cu firma Limak Import Export R si vei beneficia de numeroase avantaje la achizitionarea schelelor metalice.

Cu ce se ocupa firma sibiana Limak Import Export R si ce o recomanda ca fiind alegerea potrivita atunci cand dorim sa achizitionam schele metalice?

Limak Import Export R isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor metalice, preluand experienta si conceptiile nemtesti, in colaborare cu firma Rux. Firma va pune la dispozitie o gama ampla de schele pentru constructii, atat fixe,  mobile, cat si industriale, destinate diferitelor activitati absolut necesare domeniului constructiilor.

Clienti au posibilitatea sa cumpere sau sa inchirieze schelele metalice, firma Limak Import Export R respectand cu strictete standardele si normele in vigoare in scopul ridicarii unor constructii metalice sigure, de cea mai buna calitate.

Pentru ca toti clientii sa fie multumiti, se pune mare accent pe seriozitate, profesionalism si calitatea produselor oferite.

Ce avantaje ofera schelele metalice mobile ale firmei Limak Import Export R?

  • Aceste schele sunt realizate din oteluri de inalta calitate, sunt deosebit de usoare si reprezinta solutia alternativa ideala pentru schelele traditionale greoaie cu esafod;
  • Acest tip de schela utilizeaza mai putine piese, fapt ce duce la o asamblare mai usoara si la mai putin spatiu necesar pentru transportarea si depozitarea lor;
  • Ergonomie. Din punctul de vedere al confortului, aceste schele metalice mobile produse de Limak Import Export R sunt mult mai usor de asamblat si de ridicat, cadrele unindu-se la nivelul podelei, nefiind astfel nevoie de unelte suplimentare;
  • Accelereaza viteza constructiei, eliminand metodele de rigidizare clasice, ocolind cu usurinta obstacolele datorita versatilitatii lor si reusesc sa fie amplasate si pe suprafate de teren in panta;
  • Versatilitatea face ca aceste schele metalice sa fie ideale pentru tot felul de activitati si locatii de desfasurare a proceselor de constructii;
  • Procedurile de ridicare sunt simple si cu ajutorul acestor schele veti putea respecta nivelele de siguranta.

Schelele metalice fabricate de firma sibiana Limak Import Export R sunt alcatuite din: montanti, scara, parapet fatada, bara curenta, diagonala, platforma simpla, platforma prevazuta cu trapa, furca, suport parapet, sistem de prindere, cuplaj ortogonal, cuplaj rotitor si baza schelei.

Asadar, daca aveti nevoie de schele metalice mobile, firma Limak Import Export R reprezinta alegerea perfecta. Acestea permit inaltimi de lucru cuprinse intre 2.5 si 11 metri, putand fi utilizate atat in interior, cat si in exerior. Schelele metalice mobile permit fixarea podestului intr-un interval variat de inaltimi, dar si montarea facila pe teren denivelat.

Daca doriti sa achizitionati sau sa inchiriati schele metalice mobileschela metalica mobila , la cele mai bune preturi de pe piata, apelati cu incredere la serviciile companiei Limak Import Export R.

Date de contact:

Denumirea firmei: Limak Import Export R;

Numar de telefon:  0269 432 932 sau 0722 665 105.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.