Cu Metal Store Group masina ta este protejata!

Vrei ca masina ta sa fie mai bine protejata in cazul unor coliziuni frontale sau sa aiba un aspect deosebit? Metal Store Group iti pune la dispozitie o oferta de bullbar-uri pe care nu o vei putea refuza. Aceste bare de protectie pot fi confectionate, in functie de preferinte, din diverse materiale ale caror rezistenta este recunoscuta, precum: aluminiu, otel, policarbonat turnat sau din materiale pe baza de polietilena.Bullbar-Bacau-oa4Y02

Un bullbar este un dispozitiv amplasat in partea din fata a unui autovehicul cu scopul de a proteja soferul, dar si ceilalti pasageri in cazul unei coliziuni, dar poate contribui si la aspectul acesteia, dandu-i o nota de masculinitate si stil.

Preturile la care puteti achizitiona aceste bullbar-uri sunt avantajoase, putand fi cumparate de catre orice persoana care isi doreste un astfel de dispozitiv.

Liniile fine si precise, culoarea deosebita si constructia propriu-zisa a unui bullbar realizat de noi, vor da masinii tale, efectul pe care il asteptai de mult timp.

Masina ta, indiferent de marca pe care o poarta, 4×4 sau pick-up (cabina dubla, simpla, etc.), s.a., va fi protejata o data cu montarea unui bullbar realizat de Metal Store Group. Si nu doar ea! La fel si tu!

Bulbar-urile confectionate de noi pot fi personalizate in functie de preferintele fiecaruia dintre clientii nostri, fiind finisate astfel incat sa corespunda celor mai exigente gusturi. Va veti simti aparati o data cu montarea unui bullbar, utilitatea lui fiind maxima.

Montajul unui bullbar este recomandat daca doriti ce este mai bun pentru masina voastra si daca va doriti sa preveniti unele defectiuni mai mari care pot aparea in cazul unui accident. Sunt diferite pareri, pro si contra, conform carora, montarea unui bullbar din metal este periculoasa (sau nu) atunci cand sunt implicati si pietoni, insa acest lucru nu a fost demonstrat, asadar, nu poate fi luat in calcul ca fiind relevant. Sunt cateva conditii care, daca sunt luate in considerare atunci cand sunt fabricate (iar Metal Store Group pledeaza intotdeauna pentru respectarea lor), acestea nu sunt considerate un pericol. Printre ele se numara: forma, marimea, montarea sigura, constructia tubulara, s.a. Desi unele bullbar-uri sunt interzise prin lege, cele fabricate de compania noastra sunt in conformitate cu normativele legislative in vigoare.

De diferite dimensiuni (lungime, latime, diametru) si forme, bulbar-urile confectionate de noi au cea mai solida structura, fiind in topul preferintelor clientilor care deja au apelat la produsele si serviciile Metal Store Group.

Acestea se muleaza perfect pe forma masinii, nu ingreuneaza cu nimic controlul autovehiculului din contra, il faciliteaza avand un profil aerodinamic. Asadar, bullbar-urile au un design aspectuos si nu afecteaza parametrii de pilotaj. Puteti alege dintre modele ce au un concept agresiv sau mai putin agresiv, mai avansate sau mai putin avansate fata de botul masinii, pentru ca in cazul unei ciocniri, impactul sa fie preluat de catre aceste bare de protectie.

Bullbar-urile se monteaza foarte usor si rapid, astfel ca veti beneficia de protectie dupa doar cateva clipe acordate montarii lor.

storeDaca aveti nevoie de astfel de produse, sau de oricare altele din gama pe care o oferim clientilor nostri (balustrade, garduri, ornamente, scari, s.a.), va rugam sa contactati echipa Metal Store Group si veti avea parte de calitate la preturi avantajoase. Cu promptitudine si seriozitate reusim sa indeplinim orice solicitare, indiferent de complexitatea sa.

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.