Cum alegem o solutie de plata online?

euplatescFie ca vrei sa cumperi sau sa vinzi ceva utilizand mediul online trebuie sa ti cont de anumite aspecte, ce in mare masura cuprind: solutie cunoscuta in Romania de cumparatori online (in cazul in care vrei sa vinzi), solutie robusta si sigura (siguranta tranzactiei) si comisioanele practicate. Avend in vedere aceste aspecte, trebuie sa te asiguri (in cazul in care vrei sa vinzi un bun sau produs online) ca realizezi o analiza avansata asupra: comisioanelor prestate de procesatorii de plati, cat te costa sa integrezi solutia procesatoriilor si in ce conditii iti poti primii banii. Apoi, in cazul in care doresti sa cumperi un bun prin mediul online principala grija ar fi aceea legata de siguranta si criptarea tranzactie cat si confidentialitatea datelor personale.

Platile online se pot realiza prin intermediul mai multor servicii, in Romania cel mai popular fiind cel PayPal. Acest serviciu se poate utiliza pentru realizarea in siguranta si virtual al diverselor plati online. Dar daca serviciile de tipul PayPal nu sunt suficiente pentru dumneavoastra, atunci trebuie sa apelati la serviciile unei companii de profil ce va poate oferi o alternativa profesionista, mult mai sigura si fiabila. O astfel de solutie va poate fi oferita de Euplatesc.ro.

Euplatesc.ro este un serviciu oferit de EuroPayment Services. Compania se ocupa cu integrarea de soluţii de e-commerce fiind si procesator de tranzacţii online cu carduri bancare. Asadar, aspectele esentiale enumerate in introducerea articolului se regasesc si in serviciile EuroPayment Services. In acest caz compania ofera un mediu de plata online sigur si rapid, datele dumneavoastra fiind in deplina siguranta. Tehnologia de autentificare este bine cunoscuta 3D Secure, platforma Euplatesc.ro oferind un singur punct de procesare online indiferent de banca emitenta a cardului dumneavoastra. Gestiunea platilor online se va face pentru cardurile emise oriunde in lume atata timp cat acestea poarta sigla Visa sau MasterCard.

Cel mai important aspect legat de activitatea EuroPayment Services este legat de solutia anifrauda avansata care, impreuna cu sistemul “Verified by Visa” de la VISA si “MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuarea riscurilor asociate tentativelor de frauda electronica. Asadar prin Euplatesc.ro puteti efectua plati sau vinde bunuri online fara a va preocupa siguranta tranzactiilor efectuate prin intermediul cardurilor, platile putandu-se efectua oriunde in lume.

In cazul in care sunteti un incepator in domeniul tranzactiilor online si nu stiti ce serviciu sa alegeti sau cum sa gestionati platile necesare, va recomandam solicitarea unei consultante de specialitate din partea personalului experimentat EuroPayment Services. In mod similar, puteti obtine mai multe informatii legate de acest domeniu, cat si despre serviciile oferite de compania mai sus mentionata accesand platforma online Euplatesc.ro. Puteti invata usor si rapid cum sa vindeti un produs in siguranta si cum sa efectuati plati criptat evitand fraudele online.

Asadar, daca inca va intrebati cum alegem o solutie de plata online, raspunsul e simplu: utilizand platforma Euplatesc.ro. EuroPayment Services dispune de personal experimentat si de tehnologii avansate ce pot asigura un sistem de tranzactii sigur si rapid indiferent de vanzarea / cumpararea de produse sau de locatia spre care se efectueaza tranzactia in cauza.

Contact:

Birouri, adresa poștală:

Str. Mizil 2C, Bl. Socum, etaj 1, Sector 3, București, 032265, România

Adresa sediului social:

Str. Covasna 41, Bl. F19, Ap. 34, Sector 4, București, 041674, România

Registrul Comerțului:

J40/9950/2006

Codul de idetificare fiscală, CUI

RO18773866

Procesator de date cu caracter personal

5804/2007

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.