Curs PHP – Cu Avantaj Consulting te angajezi rapid!

curs PHP

Vrei sa te reorientezi pe piata muncii? Te-ai saturat de jobul actual? Ti-ar placea sa lucrezi in IT? Atunci inscrie-te la un curs PHP, organizat de firma Avantaj Consulting. El se adreseaza atat incepatorilor, cat si avansatilor!

Curs PHP – Informatii pentru doritori

Stim cu totii cat de multe anunturi de angajare exista in domeniul IT. Daca iti doresti si tu sa intri in bransa, dar nu ai studii in domeniu, mergi la Avantaj Consulting si inscrie-te la un curs PHP. Oricine se poate pregati aici, indiferent ca are sau nu informatii minime despre asa ceva. Pe parcursul orelor sustinute de specialisti, vei dobandi cunostintele necesare si te vei pregati intr-un domeniu nou.

PHP este un limbaj de programare, cu ajutorul caruia pot fi construite site-uri dinamice si care permit interactionarea cu vizitatorii. Daca te vei inscrie la acest curs PHP, vei invata cum sa lucrezi cu baze de date complexe, dar si cum sa creezi pagini statice, pe care, mai apoi, sa le definesti cu HTML.

Pentru mai multe informatii, intra pe site-ul Avantaj Consulting si completeaza formularul pus la dispozitie sau trimite un e-mail. Vei primi in scurt timp informatii personalizate despre curs PHP. Rezervarea unui loc se face doar in momentul in care achiti suma necesara inscrierii. Din dosar nu trebuie sa lipseasca actul de identitate, certificatul de nastere, o adeverinta de studii sau ultima diploma obtinuta. Informatii suplimentare gasesti pe site sau poti obtine sunand la numarul de telefon de mai jos.

La finalul acestui curs PHP vei primi o diploma acreditata atat de Ministerul Educatiei, cat si de Ministerul Muncii. Bineinteles, pentru aceasta va fi necesar sa sustii mai multe examene.

Avantaj Consulting te ajuta sa te angajezi mai repede!

Daca vrei sa-ti schimbi jobul sau sa te angajezi, mergi la cursurile organizate de firma Avantaj Consulting. Spre exemplu, te poti inscrie la un curs PHP. Echipa este formata din specialisti din mai multe domenii, care te vor ajuta sa dobandesti bagajul de informatii necesar pentru a lucra in IT. Nu conteaza ca esti incepator sau vrei sa te perfectionezi. Aici poti invata o multime de lucruri! Iata la ce cursuri te poti inscrie: de fotografie, grafica, Javascript, web design, WordPress, Linux etc.

Totodata, echipa este implicata si in proiecte de identitate vizuala & stationery, CMS-uri, print, shop-uri online, aplicatii pentru mobil si portaluri.

Alege Avantaj Consulting! Iata cateva motive care te vor convinge cu siguranta:

– cursantii de pana acum s-au declarat foarte multumiti de colaborarea cu aceasta firma;

– esti pregatit si acumulezi bagajul de cunostinte necesar pentru a face fata unui nou domeniu;

– persoanele care sustin cursurile sunt specializate pe asa ceva;

– numarul cursantilor se afla intr-o crestere constanta;

– oferta de cursuri este gandita astfel incat sa raspunda cat mai multor cerinte ale pietii etc.

Inscrie-te la un curs PHP si invata tot ce trebuie pentru a putea lucra in domeniul IT! Firma Avantaj Consulting te asteapta cu o oferta variata de cursuri, sustinute de experti. Profita de sansa si gaseste-ti jobul dorit!

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. Munitiei, nr. 5, Sector 6

Telefon: 0724.858.197

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.