Cursuri make-up autorizate pentru oricine!

cursuri make-up autorizate

Frumusetea vine din interior se spune, insa pentru ca aceasta sa fie perfecta, make-up-ul este esential pentru domnisoare si doamne, insa, mai exista 3 alte domenii in care acesta are o importanta cruciala, iar pe langa asta, in aceste 3 situatii nu numai domnisoarele si doamnele sunt cele care sunt supuse unei sedinte de machiaj. Suntem Academia Starline, iar conceptul nostru pe care il aplicam in oferta de cursuri make-up autorizate este acela de a face ceea ce iti place, nu, pentru ca atunci cand faci ceea ce iti place, nu vei mai munci niciodata.
Acest articol il vom dedica machiajului special, asa cum il denumim noi, fiind cel pentru evenimente speciale, creativ, dar si pentru teatru, televiziune si film. Ultimele 3 domenii sunt cele despre care spuneam la inceput ca sunt cele in care make-up-ul este foarte important.

Nu numai domnisoarele pot face cursuri make-up autorizate

Oricine poate face aceste cursuri make-up autorizate atat domnisoarele, doamnele, cat si barbatii care doresc sa lucreze in acest domeniu sau, pur si simplu vor sa isi largeasca aria de cunostiinte. De asemenea, acest gen de cursuri sunt perfecte si pentru fotografi, tehnicieni video si nu numai, deoarece atunci cand lucrezi cu imaginea, trebuie sa sti cum sa obtii expresia perfecta a conceptului din imagine prin intermediul persoanei sau a persoanelor din imagine.
Pentru persoanele care activeaza in domeniul teatrului, aceste cursuri make-up autorizate sunt o modalitate perfecta de a-si obtine toate cunostiintele necesare pentru intelegerea mai buna a conceptului de machiaj de teatru. Acest gen de make-up este unul diferit fata de cel standard deoarece prin machiaj se doreste intarirea expresiilor fetei astfel incat, in timpul unei piese de teatru, chiar si cei din ultimul rand sa poata percepe nuantele de mimica ale personajelor. In teatru, ca si in segmentul video (film sau TV) nu numai femeile sunt cele care primesc o sedinta de make-up, ci si domnii, cu precizarea ca la acestia se cauta intarirea trasaturilor de expresie.

Despre machiajul pentru foto/video

In domeniul video (film sau TV) putem vorbi de doua tipuri de machiaj. Acestea se pot studia si prin intermediul setului de cursuri make-up autorizate pe care noi vi le oferim, ce include atat machiajul artistic, cat si cel de retus. Make-up-ul de retus este esential in domeniul imaginii foto sau video deoarece lumina de studiou/platou si camerele de luat vederi, care mai nou pot reda toate detaliile (dorite si nedorite) ale chipului. Astfel, atat domnisoarele, doamnele si domnii trebuiesc machiati pentru a li se acoperi anumite defecte (cosuri, semne inestetice, etc.) dar si pentru a elimina efectul de ten lucios care atat in fotografie, cat si in domeniul video, este de nedorit.
Asadar, putem spune fara nici o problema ca aceste cursuri make-up autorizate pe care noi le organizam, pot fi urmate de catre oricine. Pentru a afla mai multe despre ofertele noastre, te asteptam cu drag pe siteul www.academiastarline.ro locul de unde ne puteti contacta pentru informatii dar si pentru o oferta. Va asteptam!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.