Daca nu ajungeti in natura, aduceti natura la dvs. cu o terasa verde

terasa verde

Se stie ca natura si plantele in general sunt elemente foarte benefice in viata noastra. O iesire in mijlocul naturii ne face sa ne simtim revigorati si ne incarca bateriile, cum s-ar spune. Insa nu avem mereu timp de “mini-calatorii” in mijlocul naturii, din pacate. Ritmul alert al vietii de zi cu zi nu ne permite de multe ori ca nici macar in weekend sa petrecem prea mult timp in spatii verzi. Ei bine, solutia este o terasa verde, frumoasa, utila, necostistoare si usor de intretinut. Se poate? Desigur: www.odu.ro.

Nu e nevoie de sacrificii enorme pentru o terasa verde

Nu va trebui sa faceti deloc sacrificii enorme pentru a va bucura de o terasa verde. Din contra, trebuie doar sa gsiti profesionisti in domeniu care sa proiecteze corespunzator acoperisul verde, care sa foloseasca materiale de calitate in realizarea sa, care sa aiba furnizori seriosi de plante. La Odu Green Roof aveti tot sprijinul de care e nevoie in acest sens. Gasiti fel si fel de oferte de acopersiuri verzi si de amenajari peisagistice si online: www.odu.ro. Alegeti exact ceea ce este potrivit pentru acoperisul dvs., astfel incat sa va puteti bucura din plin de spatiul dvs. verde in mijlocul orsului.
Puteti alege sa plantati legume sau poate doriti flori, sau plante care sunt simplu de intretinut. Orice va doriti veti regasi la Odu Green Roof cu siguranta. O terasa verde nu dureaza mult pentru a fi realizata, exista cateva straturi esentiale de elemente ce trebuie asezate inainte de a trece la plante, straturi protectiare pentru hidroizolatia acoperisului si straturi care sa ajute la colectarea surplusului de apa de ploaie si altele. Profesionistii in domeniu insa va vor putea ajuta sa va bucurati de o terasa verde in timp foarte scurt.

Izolare mai buna, facturi mai mici cu o terasa verde

O terasa verde are si un rol functional aparte. In fapt, ea aduce cu sine o serie de avantaje, fiind foarte populara acum si la noi in tara, la fel ca si in strainatate. O terasa verde va ajuta la o mult mai buna izolare a unei constructii de pilda.
Astfel, pe timp de iarna, facturile dvs. la incalzire vor scadea semnificativ daca aveti o terasa verde. Aceasta va actiona ca si o haina practic pentru cladire, ajutand la mentinerea unei temperaturi decvate in interior. Caldura nu se va pierde in atat de mare masura, iar mai mult decat atat, pe timp de vara temperatura din interior va fi mai scazuta. Astfel veti economisi si din punct de vedere al energiei consumate pentru punerea in functiune a aparatului de aer conditionat.
Acestea toate si multe alte avantaje vor surveni in urma optarii pentru o terasa verde, pe langa faptul ca acaesta va fi practic o oaza de liniste, de relaxare si de verdeata aproape de dvs. in fiecare zi. Colaborati cu profesionisti in domeniu si cereti sfaturi si oferte concludente, veti sesiza rapid ca o terasa verde este o alegere buna.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.