Dacara Prod Com – service-ul electronicelor si electrocasnicelor

masini de spalatAm sesizat in ultimii ani o adevarata avalansa a produselor electronice si electrocasnice pe piata din Romania. Daca acum 20 de ani puteam numara pe degete aceste produse, in zilele noastre acestea ni se prezinta sub diferite caracteristici, preturi si marci. Fie ca vorbim de produsele electronice (laptopuri, videocamere, monitoare LCD, proiectoare, televizoare, computere) sau electrocasnice (masini de spalat, frigidere, vitrine frigorifice, congelatoare, aragaze, cuptoare cu microunde), toate aceste produse au cunoscut o dezvoltare incredibila in ultima perioada. Pe de alta parte exista, aceasta dezvoltare a adus cu sine si cresterea direct proportionala a numarului problemelor cu care aceste produse se confrunta.

 In acest sens, pe piata au inceput sa apara tot mai multe companii care vin in ajutorul dumneavoastra atunci cand produsele electronice sau electrocasnice pe care le-ati achizitionat sufera unele disfunctionalitati. Una dintre firmele care efectueaza o gama diversificata de reparatii electronice si electrocasnice este si Dacara Prod Com din Onesti.

 Unul dintre produsele care poate necesita oricand ajutorul unei astfel de firme este masina de spalat. Actualmente, acest produs electrocasnic este unul pe care il utilizam destul de des, uneori chiar de mai multe ori pe zi. In aceste conditii, eventualele probleme tehnice cu care s-ar putea confrunta sunt iminente. Daca acest eveniment neplacut apare in casa dumneavoastra, firma din Onesti este oricand pregatita sa va ofere service pentru orice tip de model sau marca de masina intr-un timp foarte scurt.

Ni se intampla de foarte multe ori, fie noua sau cunoscutilor nostri, sa ne confruntam cu situatia in care ne reparam masina de spalat, iar dupa un timp scurt aceasta sufera o noua defectiune. Aceste situatii neplacute sunt cauzate de “specialistii” de mana a doua la care aveti ghinionul sa apelati. Daca vreti sa evitati aceste episoade, Dacara Prod Com este dolutia. Firma dispune de un personal calificat, cu o vasta experienta in domeniu, informat despre ultimele tendinte in materie de electrocasnice, astfel veti putea fi siguri de calitatea lucrarilor. Personalul fiemei din Onesti verifica electrocasnicele si schimba piesele ce nu mai pot fi remediate din punct de vedere functional, fara sa faca lucrari de ‘peticire’, care nu vor rezista in timp.

 Reparatia masinii dumneavoastra de spalat se poate executa la domiciliu, sau la sediul Dacara Prod Com din Onesti. Fiecare operatie se realizeaza in cel mai scurt timp posibil si in prin intermediul celor mai sigure si de calitate metode tehnice.

 Pentru a preintampina eventualele defectiuni, este indicat ca initial sa realizati un service extins masinii de spalat. In acest sens, compania este in masura sa efectueze lucrari complexe chiar si pentru electronicele ce au incorporata tehnologie de ultima generatie. Aceste avantaje exista datorita tehnicienilor companiei care participa regulat la cursuri de specializare.

 Cu exceptia activitatilor de intretinere, service si reparatii pentru electronice si electrocasnice, personalul Dacara Prod Com monteaza si repara sisteme de aer conditionat, sisteme de alarma si supraveghere, precum si sisteme de iluminat si audio pentru orice locatie din Onesti, Bacau.

 Datele de contact:

Adresa: Calea Marasesti nr.1 , Onești, Bacău

Telefon: 0740-676.745

 In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.