Dafir Cadconsult: Parcelari terenuri in Timisoara

Aveti un teren si doriti sa il puneti spre vanzare? Doriti cele mai bune servicii de parcelari terenuri, dar nu stiti la ce companie sa apelati? Pentru a va oferi o mana de ajutor in cele ce urmeaza o sa va prezint serviciile firmei Dafir Cadconsult, firma ce activeaza in domeniul topografiei, cadastrului si geodeziei. Dupa cum bine stiti atunci cand doriti vanzarea sau achizitionarea unui teren trebuie sa tineti cont de anumite acte si documente ce sunt de regula obtinute din cadrul autoritatiilor locale (Fisc, Primarie, etc). Asadar, operatia de punere in vanzare a unui loc sau teren nu este deloc usor de realizat pentru indeplinirea tuturor aspecteleor legale fiind necesare numeroase demersuri.

Desigur in cazul in care nu aveti cunostinte in acest domeniu va trebui ca in prealabil sa solicitati consultanta de specialitate. In urma ajutorului primit o sa cunoasteti termenii de indeplinit pentru realizarea planurilor dumneavoastra. Apoi, pentru a efectua totul legal va trebui sa apelati la serviciile unei companii de profil. Aceasta companie va face masuratori, va intocmi acte si va dispune terenul in cauza spre vanzare. Toate aceste operatii tin de domeniul parcelarii, serviciu ce va este oferit de firma Dafir Cadconsult.

Parcelarea unui teren reprezinta de fapt dezmembrarea acestuia in momentul in care se doreste vinzarea unei parti. Astfel pentru a se evita situatiile neplacute este necesara furnizarea unui desen al locului in cauza, desen realizat de catre un cadastrist autorizat. Actele necesare dezmembrarii unui teren sunt: extras de carte funciara, documentatie cadastrala, actele de proprietate, actul de identitate, certificat de urbanism.

Asadar, parcelarea unui teren semnifica dezmembrarea acestuia in mai multe parti, in functie de marimea suprafetei pe care doriti sa o vindeti. Acest lucru nu se poate realiza in orice conditii pentru operatia de parcelare fiind necesare anumite demersuri legale, specificate in legislatia in viguare. Chiar daca parcelarea unui teren nu presupune operatii complexe, timpul pe care trebuie sa il administrati unei astfel de operatiuni este destul de indelungat. Asadar, daca nu aveti timpul liber necesar sau daca doriti sa evitati birocratia ce intervine in procesul de parcelare va recomandam sa apelati la serviciile de profil oferite de Dafir Cadconsult.

Dafir Cadconsult isi are sediul in Timisoara si ofera clientilor sai servicii de topografie, cadastru si geodezie precum: intabulare teren, intabulare constructie, scoatere din circuit agricol, unificari, alipiri de terenuri, parcelare terenuri, intocmire plan urbanistic zonal-PUZ, apartamentare, masuratori constructii edilitare sau trasari in constructii. Toate aceste servicii sunt oferite clientilor din Timisoara la preturi avantajoase conforme cu tarifele practicate in acest domeniu de activitate. Calitatea serviciilor prestate este ireprosabila, Dafir Cadconsult detinand personal experimentat si calificat ce poate face fta oricarei solicitari indiferent de complexitatea proiectelor sau de volum de munca existent.

Pentru solicitarea serviciilor de parcelare terenuri Dafir Cadconsult utilizati datele de contact ce sunt disponibile in finalul acestui articol. Puteti contacta reprezentantii companiei si prin accesarea platformei online Dafir Cadconsult. Prin intermediul paginii web mentionate puteti obtine si informatii suplimentare referitoare la activitatea Dafir Cadconsult.

Dafir Cadconsult, date de contact

Timisoara
Str. C-tin cel Mare Nr. 6
Tel./Fax: 0256 493 463
Mobil: 0723 169 775 – Sandu Trandafir
Email:
sandu_trandafir@dafir.ro
Program: L-V, 8:00 – 17:00

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.