Danstud – amenajari interioare de calitate

Pentru a desfasuramenajari interioarea activitatile uzuale este absolut necesar ca spatiul locuintei sa iti ofere un grad de confort corespunzator. Biroul in care lucrezi trebuie si el sa creeze o ambianta deosebita pentru a iti putea desfasura munca. Pentru a crea aceasta atmosfera atat in locuinta dumneavoastra, cat si la birou, exista o activitate ce se ocupa in special cu acest lucru, si anume cu crearea ambiantei perfecte. Aceasta activitate poarta denumirea de amenajare interioara.

Cu ce se ocupa expertii in amenajari interioare?

Acesti oameni specializati in design-ul interior se vor folosi de elementele de mobilier, de suprafata spatiului de amenajat, dar si de conditiile naturale (lumina, temperatura etc.) pentru a reda spatiului dumneavoastra o atmosfera deosebita, ce va reflecta exact personalitatea clientului.

Confortul si ambianta relaxanta sunt principalele rezultate in urma unui proiect de amenajari interioare. Expertii vor realiza aceste proiecte in concordanta cu cerintele clientilor, dar si cu spatiul pus la dispozitie si cu elementele de mobilier.

In trecut, amenajarile interioare erau parte componenta din procesul de constructie a cladirilor. Aceasta profesie de design-er de interior a venit ca rezultat al evolutiei societatii moderne, a stilurilor arhitecturale tot mai variate si a modului in care s-a industrializat domeniul constructiilor.

Conform unor dovezi descoperite ce dateaza din perioada antica a Indiei, arhitectii constructiilor ridicate erau in acelasi timp si designeri de interior.

Incepand cu secolele 18 si 19, principala preocupare a constructorilor de locuine a fost amenajarea interioara a lor. Arhitectii acelei vremi angajau mestesugari in lemn sa se ocupe cu decorarea interiorului locuintelor realizate de acestia.

Persoana care “oficializeaza” aceasta profesie si activitate este considerata Elsie De Wolfe. Avand succes in decorarea propriei case, De Wolfe a fost solicitata tot mai des de persoane din cercul sau social, pentru a realiza aceste servicii de amenajare interioara. Astfel s-a dezvoltat una dintre ramurile constructiilor, amenajarile interioare.

Amenajarile interioare nu se refera doar la amenajarea interiorului unei locuinte, ci se poate realiza acest serviciu si pentru uzul comercial, pentru amenajarea spitalelor, a institutiilor de invatamant, muzee, design-uri de evenimente etc.

Exista scoli specializate, atat in Romania, cat si in strainatate pentru a putea dezvolta aceasta tehnica de amenajare interioara.

Firma Danstud, cu locatia in judetul Olt, s-a infiintat in anul 2003, avand ca principal obiect de lucru in acel moment activitatile din domeniul agricol. Dat fiind trendul pe care se mergea in acel moment, firma Danstud s-a reprofilat, de 5 ani activand in domeniul constructiilor.

Firma, in ciuda faptului ca este tanara, este alcatuita dintr-o echipa de 32 de oameni cu vasta experienta in domeniul constructiilor, ce vor satisface in intregime nevoile si cerintele fiecarui client.amenajari interioare

Una dintre activitatile desfasurate de firma Danstud se refera la domeniul amenajarilor interioare. Asadar, in cazul in care v-ati plictisit de aspectul interior al casei sau biroului dumneavoastra, solutia ideala pentru a rezolva aceasta problema vine din partea firmei Danstud, care prin intermediul unor specialisti de design interior vor amenaja spatiul dumneavoastra intr-o maniera profesionala si serioasa pentru a va crea confortul si ambianta relaxanta de care aveti nevoie.

Spre deosebire de alte firme de amenajari interioare, firma Danstud se remarca prin accesibilitatea preturilor si prin calitatea proiectelor de amenajari interioare.

Puteti citi si alte articol interesant accesand link-ul www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.